Hyppää sisältöön

Totta se on: golfkausi alkaa Suomessa sunnuntaina – mutta vain lyhyeksi aikaa

Hirvensalo Golfissa nurmi vihertää nätisti. KUVA: AARO LÖYTTYMÄKI

Sunnuntaina Suomessa päästään pelaamaan golfia ihan oikeille viheriöille, kun Turussa sijaitseva Hirvensalo Golf aukeaa päiväksi.

Suomessa vallitsee tällä hetkellä poikkeuksellisen lämmin ajanjakso. Turun seudulla tästä otetaan ilo irti, sillä Hirvensalo Golf avataan tulevana sunnuntaina.

Kenttämestari Sami Sola arvioi, että kenttä on tuolloin pelattavissa kesägriineille.

”Perjantai 13. päivä ei ollutkaan epäonnen päivä Hirvensalossa, kun griinit ja väylät käytiin tarkistamassa”, palvelujohtaja Tuomas Snäkin GoGolfista iloitsee.

Snäkinin mukaan Hirvensalo avataan päiväksi.

”Säiden puolesta avautui mahdollisuus kokeilla pelata kentällä, ja me haluamme tämän mahdollisuuden totta kai pelaajille tarjota. On hauska nähdä tuleeko pelaajia ja onko Turussa talvipelaamiselle kysyntää”, hän tuumaa.

Green fee viisi euroa

Ainakaan hinnasta pelaamisen ei pitäisi jäädä kiinni, sillä sunnuntaina green fee koko päivälle on vain viisi euroa. Mikäli kauden 2023 pelioikeus on hankittuna, pelaaminen on tällöin luonnollisesti ilmaista.

Kentällä on joitakin erikoisjärjestelyjä. Yksi rei’istä on suljettuna. Lisäksi käytössä on lyöntimattoja, joilta putteja lukuunottamatta lyönnit tapahtuvat.

Kauden avaa uutena perinteenä GoGolf Turku ry:n tuore kapteeni Petri Partanen kello 10, jonka jälkeen kentälle pääsevät muutkin pelaamaan.

Hirvensalon Golf on kuusireikäinen kenttä lähellä Turun keskustaa Hirvensalon saarella. Snäkin kertoo, että talven aikana kenttää on kehitetty esimerkiksi rangealuetta laajentamalla.

Hirvensalon Golf kuuluu GoGolf-konserniin.

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Etsi luettavaa