Hyppää sisältöön

Toni Nummelin vastaamaan GoGolf Operationsin kastelujärjestelmistä

Toni Nummelin astuu isoihin saappaisiin GoGolf Operationsin kenttätiimissä.

GoGolf Operations on nimittänyt avoimen hakuprosessin kautta golfkenttien kastelujärjestelmistä vastaavaksi henkilöksi Porista kotoisin olevan Toni Nummelinin.

Tammer-Golfin kenttämestarina toiminut 28-vuotias Toni Nummelin aloittaa työnsä virallisesti kesäkuun alussa, mutta perehtyy tuleviin tehtäviinsä oman toimen ohella jo huhti-toukokuussa.

Nummelin on viimeiset kuusi vuotta työskennellyt opiskelujensa ohella Tammer-Golfissa kentänhoitajana sekä kenttämestarina.

Hän opiskelee Tampereen yliopistossa konetekniikkaa tavoitteenaan diplomi-insinöörin tutkinto vuoden 2023 aikana.

Golfista Nummelinilla on kokemusta jo 5-vuotiaasta, jolloin hän aloitti lajin harrastamisen perheensä kanssa, ja kehittyi myöhemmin kilpapelaajaksi.

“Työskentely Tammer-Golfissa on ollut hyvin mieluisaa, eteneminen kenttämestariksi tapahtui nopeammin kuin olisin odottanut.”

“GoGolf Operationsin kenttätiimin tapa toimia ja koko konsernin innovatiiviisuus saivat minut kiinnostumaan avoimeksi tulleesta vakanssista”, Nummelin määrittää.

“Golfkenttä työpaikkana ja etenkin teknisten asioiden parissa työskentely, korjaustyöt, uusien kastelujärjestelmien luominen kentille kiinnostavat valtavasti. Luonteeni puolesta minulle sopii paremmin vaihtuvat työmaisemat golfkentällä, kuin jatkuva tietokoneen päätteellä istuminen.”

Kastelujärjestelmissa paljon remontoitavaa ja uudistuksia edessä

GoGolf Operationsin tekninen johtaja Juuso Rajasvuo nostaa  valintaperusteina Nummelinin kohdalla näytöt Tammer-Golfissa, innokkuuden ja taidon tarttua uusiin haasteisiin, sekä koulutuspohjan moninaisuuden.

“Golfkentillä  on edessä valtavasti kastelujärjestelmien mittavia korjauksia ja uudistuksia. GoGolf Operationsilla on kastelujärjestelmiä myyvän Schetelig Oy:n kanssa läheistä yhteistyötä ja tarjoamme tarjoamme yhdessä uusia teknisiä ratkaisuja myös asiakaskentille”.

”Toni tulee vastaamaan niin  kenttiemme kuin asiakaskenttien kastelujärjestelmien peruskorjauksista”

“Toni on kastelujärjelmistä vastaavana henkilönä  kullanarvoinen vahvistus ja avainpelaaja kenttätiimiimme. Hänen tausta ja into antavat hyvät edellytykset työuran kehittymiselle GoGolf Operationsissa.

“Pääsemme hyödyntämään hänen osaamistaan ja kiinnostustensa kohteita täysivaltaisesti, esimerkiksi nopeasti kehittyvän, golfkentille voimakkaasti tulevan robotiikan alalla”, Rajasvuo iloitsee.

GoGolf Operations

Etsi luettavaa