Hyppää sisältöön

Tommy Fleetwood Sami Välimäen kirittäjänä – Kalle Samooja & Tapio Pulkkanen parina Wentworthissa

Tommy Fleetwoodin viimeisin voitto on  marraskuulta 2019  Nedbank Challengesta

Sami Välimäki on lauantaina kello 13.40 tähtien ympäröimänä. Tommy Fleetwood on parina, edellä pelaa Ian Poulter, takana tulevassa kaksikossa kärkeä kohden pyrkii Patrick Reed.

Matthew Fitzpatrick (-12) ja Shane Lowry (-12) lähtevät viimeisessä parissa liikkeelle BMW PGA Championshipissa lauantaina kello 14.40. Sijalukua 13:s jakavat Sami Välimäki sekä maailmanlistan 14:s,  Tommy Fleetwood ovat seitsemänneksi viimeisin ryhmä (13.40).

Fleetwood on varmasti nälkäinen menestyksen ja voiton suhteen. Scottish Openin uusinta Aaron Raita vastaan päättyi Fleetwoodin missattua hyvin yllättäen lyhyen par-putin.

Välimäki tuskin pelikaveriaan jännittää. Seitsemän birdietä ja eaglen perjantaina tehneen tulokkaan päällimmäisiä tavoitteita on pudottaa perjantain  bogien määrää (4), jotta nousu tuloslistalla jatkuisi.

Sami Välimäen sijoitus listalla oli vuodenvaihteessa 396:s, nousua on tullut 326 sijaa

Sami Välimäen sijoitus listalla oli vuodenvaihteessa 396:s, nousua on tullut 326 sijaa

GETTY IMAGES

Kahden hengen ryhmissä peli joutuu nopeaan, jopa alle neljän tunnnin tahtiin. Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen kirittävät toisiaan jo vajaat viisi tuntia ennen viimeisen parivaljakon starttia 9.51 Suomen aikaa.

Mikko Korhosella 73-72,+1 oli lyönti liikaa jatkoonpääsyyn. Loukkaantumisista kärsinyt Korhonen karsiutui samalla reissulla myös Irish Openissa ja oli Skotlannissa 48:s.

Suomalaisten toistaiseksi paras saavutus Wentworthin kisassa on Mikko Ilosen 12:s sija vuodelta 2012, jolloin hän hävisi voittaja Matteo Manasserolle vain neljä lyöntiä.

Mikko Korhosella (15:s) on myös kunnoitettavan kova sijoitus plakkarissaan Wentworthin West Courselta.

Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan kolmannen päivän suorina lähetyksinä kello 13.00-19.00

Starttiajat ja ryhmät lauantai

Tuloslista, BMW PGA Championship

Etsi luettavaa