Hyppää sisältöön

Tommy Fleetwood haastaa Bryson DeChambeaun Teksasissa – Ian Poulterin ote pitää reikäpelin MM-kisoissa

Tommy Fleetwood on jäänyt kauden 2019 jälkeen poikkeuksetta sivurooliin kisojen ratkaisuhetkillä

Perjantain toinen huippuottelu Teksasissa on edellisvuoden finalistien Kevin Kisnerin sekä Matt Kucharin taistelu lohkokovoitosta.

Perjantaina pelataan kolmas 32:n ottelun kierros 64 maailmanhuipun reikäpeliturnauksessa. Neljän hengen lohkojen voittajat jatkavat viikonlopun pudotuspeleihin.

Osa kilpailijoista, heidän joukossaaan Justin Thomas, Collin Morikawa ja Viktor Hovland on jo menettänyt mahdollisuutensa. Vastaavasti kaikissa lohkoissa lopullinen voittaja on vielä ratkaisematta.

Ian Poulter on vahvoilla jatkettuaan Rory McIlroyn kukistamisen jälkeen voitolla Cameron Smithista. Hänelle riittää tasapelikin jatkopaikkan Lanton Griffinia vastaan. 

Molemmat ottelunsa voittaneiden Jon Rahmin ja Ryan Palmerin taisto ratkaisee heidän lohkonsa jatkoonpääsijän. Sama on tilanne edelliskerran kisan voittajan (2019) Kevin Kisnerin ja Matt Kucharin ottelussa. Kisnerin voittoputki on 2019 vuoden alkulohkossaan kokemansa tappion jälkeen jo kahdeksan ottelun mittainen..

Mielenkiintoisin ja seuratuin ottelu on oletettavasti Euroopan Ryder Cup -sankarin Tommy Fleetwoodin ja Bryson DeChambeaun kohtaaminen. Fleetwood on pelannut hurjasti alle odotusten kauden 2019 jälkeen. Hän oli maailmanlistalla jo kymmenes, nykyisin 22. Ote on kirvonnut voittotaistoissa poikkeuksetta viimeistään loppusuoralla.

Kuluvan kauden kisoissa englantilainen on toistaiseksi ollut nurkkaruusununa muiden taistellessa ykköstilasta. Perjantaina voitto vie varmuudella 16:n joukkoon, tasapelikin riittää, mikäli kolmas tyrkyllä jatkoon oleva Antoine Rozner ei voita omaa otteluaan.

Bryson DeChambeau on opiskellut ja asuu edelleen Teksasissa, joten hänellä on Fleetwoodia parempi paikallistuntemus ja ehdoton ennakkosuosikin leima otsassaan.

Kaikkien 16 lohkon skenariot jatkoon menijän osalta löydät täältä.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kolmannen päivän tapahtumat suorina kello 20.00-02.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa