Hyppää sisältöön

Todella synkkää: Oliver Lindellilla painajaismainen alku karsintafinaalin kolmanteen kierrokseen

Oliver Lindell lähtee rauhallisin mielin kauteen 2019

European Tourin karsintafinaalissa pelataan suurista asioista. Oliver Lindell pelaa kovien paineiden alla kolmatta kierrostaan, eikä alku ollut todellakaan sitä mitä 20-vuotias toivoi.

European Tourin karsintafinaalin kolmas kierros lähti käyntiin todella painajaismaisesti Oliver Lindellin osalta. Kahden parin jatkeeksi Lindell teki kohtalaisen selkeällä par-kolmosella tuplan ja heti perään kentän nelosväylällä triplan. 

Kun kolmatta kierrosta on pelattu kuusi reikää, Lindell on kierrostaan viisi yli parin. Kahden ensimmäisen päivän työ on valunut hukkaan, ja hän on kokonaistuloksessa par. Ensimmäinen välitavoite, kilpailussa jatkoonpääsy tulee ratkeamaan 30 reiän kuluttua.

Lindell on valahtanut sijalle 122, kun 70 parasta sekä jaetut sijat jatkavat kahdelle viimeiselle kierrokselle. Matkaa 70 parhaan joukkoon on kertynyt neljä lyöntiä. 

Porvoolaisella on ollut jokaisella kierroksella vaikeuksia kierroksen alussa. Ensimmäisenä kahtena päivänä hän oli molempia kierroksia pitkään yli parin, mutta onneksi kierroksen loput ovat sujuneet hyvin. Tänään kova loppu olisi elintärkeä jatkohaaveiden kannalta! 

Oliver Lindellin kortti on mustaharmaa kolmannella kierroksella

Oliver Lindellin kortti on mustaharmaa kolmannella kierroksella

Etsi luettavaa