Hyppää sisältöön

Timo Rauhala liittyy Minni & Roope Golf Schoolin valmennustiimiin

Timo Rauhalan työskentelee nykyään muun muassa Mikko Korhosen valmentajana.

Minea Blomqvist-Kakko värväsi golfvalmentaja Timo Rauhalan golfkoulunsa valmennustiimiin.

Golfvalmentaja Timo Rauhala liittyy mukaan Pickalassa, Nordcenterissä ja Ruukki Golfissa toimivan Minni & Roope Golfschoolin valmennustiimiin. Rauhala tulee toimimaan enimmäkseen Pickalassa, jossa Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimmän naispelaajan Minea Blomqvist-Kakon ja hänen miehensä Roope Kakon perustama golfkoulu aloitti pari vuotta sitten toimintansa.

Rauhala on Blomqvist-Kakon entinen valmentaja, mutta ennen kaikkea hänet tunnetaan Mikko Ilosen luotsinsa. Tätä nykyä Rauhala valmentaa muun muassa European Tour -pelaaja Mikko Korhosta

”Timo on parasta, mitä Suomen golfvalmennuksessa voi saada. Olen ammentanut kilpapelaajana hänen opeistaan juniorivuosista saakka nousten kamppailemaan kärkisijoista maailman parhaiden kanssa. Nyt minulla ja koko valmennusryhmällämme on mahdollisuus hyödyntää Timon valtavaa kansainvälistä kokemusta tullaksemme entistä paremmiksi opettajiksi ja valmentajiksi”, Blomqvist-Kakko kiitteli tiedotteessa.

Minea Blomqvist-Kakko on uransa lopettamisen jälkeen keskittynyt golfkoulun kehittämiseen. Roope Kakko jatkaa kilpauraansa. Hän pelaa tänä vuonna Challenge Tourilla.

”On erittäin motivoivaa tehdä tavoitteellista yhteistyötä sekä Minni & Roope Golf Schoolin että Pickalan golf-keskuksen kanssa. Olen ilolla seurannut, kuinka Minnistä huokuu sama tahto perustamansa golfkoulun kehittäjänä kuin hänellä oli kilpapelaajana. Uskon, että yhteistyömme on palkitsevaa sekä meille valmentajille että kaikille valmennettaville”, Rauhala arvioi tiedotteessa.

Pickala on Siuntiossa sijaitseva 54 reiän golfkeskus, joka on viime vuosina panostanut myös harjoitusolosuhteiden kehittämiseen. Viime kaudella se avasi uuden rangen, jossa useita tekonurmesta valmistettuja kohdeviheriöitä.

”Pickala palkittiin kuukausi sitten Golfliiton palkintogaalassa Suomen parhaana golf- ja kilpaseurana. Pyrin omalla panoksellani nostamaan Minean ja kumppaneiden golfkoulun vähintään samalle tasolle ja samalla auttamaan yhteisessä tavoitteessa kehittää Pickalasta Suomen johtava golfin koulutus- ja valmennuskeskus”, hän jatkoi.

Rauhala tekee tavallaan paluun Pickalaan, jossa hän työskenteli pitkään golfvalmentajana 2000-luvun alussa.

Etsi luettavaa