Hyppää sisältöön

Timo Karvisen muistisääntö Sami Välimäelle: ”Dubaissa avaukset on pidettävä väylillä”

Sami Välimäki ja Väinö Viitaharju viettävät yli neljä viikkoa putkeen Lähi-Idässä

GoGolfin Loungessa päivittäin työskentelevä Karvinen kertoo videolla, miten hän koutsaa Suomesta kisaviikkojen aikana Välimäkeä, ja miksi yhteinen leiri Dubaissa pidetään Lähi-Idän svingin viimeisen kisan jälkeen.

Timo Karvinen tekee tiiviiisti opetustyötä GoGolfin Loungessa Espoon Kerasssa aamusta pitkälle iltaan. Valtaosa oppilaista on GoGolfin pienryhmäläisiä, joille kurssiin sisältyy myös yksityistunteja.

Kuinka hän sitten ehtii kisapäivän aikana seurata suojattinsa Sami Välimäen pelejä esimerkiksi torstaina käynnistyneestä Dubaini kisasta?

”Kun on opetusta, silloin opetetaan. Livescoringista voi aika-ajoin tsekata tulokset. Tuntien välillä on tietysti mahdollisuus seurata kisaa Loungen TV-ruuduilta”, kuuluu Karvisen virallinen vastaus

Lähi-Idän svingin ( Abu Dhabi, Dubai, Saudi-Arabia) kentistä Karviselle Dubain Emirates on ylivoimaisesti tutuin pitkän valmennusuran eri vuosikymmeniltä.

”Edellisvuonna  karheikot olivat pitkiä ja viheriöt kovia, mutta tuolloinhan Sami ei mahtunut kisaan edes mukaan. Pallo on pidettävä avauksissa hyvällä prosentilla väylällä. Niiltä kentiltä, joilla olen pelannut tai ollut kisoja seuraamassa, annan enemmän rakennusaineita pelistrategian suunnitteluun”, Karvinen totesi tiistaina antamassaan haastattelussa.

Sami Välimäellä on Dubaista erinomaisia muistoja vuodelta 2020. Ennen voittoisaa Omanin kisaa hän leireili Dubaissa Karvisen kanssa.

Etenkin puttipeliin parivaljakko sai ladattua tuolloin voittoisan sävelen.

Kauden kahdessa viimeisessä kisassa, jotka pelattiin Dubaissa Jumeirah Estatesin kentillä, sijoitukset olivat upeasti 13. ja viides. 

Torstaina Välimäki aloitti Emirates Golf Clubin Majlis Coursen kesyttämisen kello 8.30 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kilpailun kaikki neljä päivää suorina lähetyksinä.

Etsi luettavaa