Hyppää sisältöön

Tiikeri on vapaa mies: Ehdonalainen päätökseen etuajassa

Tiger Woods ei ole enää ehdonalaisen vanki

Tiger Woodsin piina ehdonalaisesta tuomiosta on nyt kärsitty. Woods sai päätöksen, jossa ehdonalainen kumottiin noin kuukausi ennen sen virallista päätöstä.

Kun olet Tiger Woods, säännöt saattavat taipua puolellesi. Tigerin ehdonalainen lääkkeaineiden alaisena ajamisesta piti päättyä vasta lokakuun puolivälissä, mutta hyvän käytöksen myötä ehdonalainen tuotiin päätökseen jo kuukauden etuajassa. 

Ehdonalaisen aikana Tigerille tehtiin satunnaisia huume ja alkoholitestejä. Woods ei saanut vuoden aikana juoda ollenkaan alkoholia. Myönteisellä päätöksellä ehdonalaisen loppumiseen on myös vaikutusta Ryder Cupiin. Nyt Woods voi halutessaan juoda muutakin kuin kokista kilpailun ja kauden 2018 päättymisen yhteydessä. 

Tiger joutui maksamaan 250 dollarin sakot ja oikeudenkäyntikulut myöntäessään syyllisyyden lääkeaineiden alaisena ajamiseen. Myöntämisen johdosta hän vältti vankilassa istumisen. Woodsin ei tarvinnut toteuttaa yhdyskuntapalvelua, sillä hänellä oli tarvittavat 50 tuntia tehtynä hänen oman järjestönsä Tiger Woods Foundationin kautta. 

Woods pelaa tällä viikolla Tour Championshipissa, johon lähtee FedEx Cupin sijalta 20. Ensi viikolla Woods on tositoimissa Ryder Cupissa Pariisissa! 

Etsi luettavaa