Hyppää sisältöön

Tiia Koivistolle uran ensimmäinen Let Access Seriesin voitto

Tiia Koivisto pelasi mainion henkilökohtaisen kisan
Tiia Koivisto on ollut kuluvalla kaudella neljässä pelaamassaan LET:n kisassa kahdesti paras suomalainen.KUVA: LET

Päätöskierroksella tulos 68,-4 nosti Hirvihaaran Golfia edustavan Koiviston kahden lyönnin erolla ykköseksi. Neljä suomalaista oli 12:n ensimmäisen joukossa Prahassa pidetyssä kilpailussa

Tiia Koivisto voitti Praha City Golfissa pelatun Letas Access Seriesin kilpailun  yhteistuloksella 207,-9.  Voitto oli hänelle uran ensimmäinen, kuluvalta kaudelta plakkarissa oli jo yksi neljäs tila, edelliskaudelta paras noteeraus oli kolmas. Koivistolla on kortti myös pääkiertueelle.

Perjantain päätöskierrokselle Koivisto lähti takaa-ajajana Englannin Cara Gaineriin nähden, mutta yhdeksän reiän jälkeen mäntsäläläistä Hirvihaaaran Golfia edustava Koivisto oli jo neljä edellä pelattuaan tuloksen 32,-4. Sisääntulossa englantiilainen kiri ennen viimeistä reikää jo lyönnin päähän, mutta Gainerin bogey 18:lla kasvatti lopullisen eron kahteen lyöntiin.

Voitto Tsekissä nostaa Koiviston ensimmäistä kertaa hänen uransa aikana maailmanlistalla kirkkaasti 500:n ensimmäisen joukkoon. 

Suomalaismenestys oli vahvaa kisassa, jossa oli mukana tavanomaista vähemmän pelaajia, 77.

Amatööri Emilia Tukiainen (par) nousi seitsemänneksi , Karina Kukkonen (+2) oli 11:s ja Niina Liias 12:s (+3). Kaikki pelaajat pääsivät jatkoon, Leena Makkonen oli 36:s, Ellinoora Moisio 61:s

Tulokset, Tsekki Ladies Challenge

Etsi luettavaa