Hyppää sisältöön

Tiia Koivistolla henki päällä Espanjassa – kolmantena ennen viimeistä kierrosta

Tiia Koivisto torkkui ainakin tuloksellisesti avauspäivänä

Alison Lee (-14) on seitsemän lyönnin johdossa, Tiia Koivisto (69-69,-6 ) alitti toistamiseen 70:n lyönnin rajan. Ursula Wisktrömin joukkue putosi kärjestä 14:ksi.

LET:n Aramco Team Seriesin kilpailussa Espanjan Aurinkorannikolla henkilökohtaisen sarjan voitto on lähes taputeltu USAn Alison Leelle (-14).
Saksan Karolin Lamperttin  (-7)  mahdollisuudet paperillakin huomattavasti itseään kovempaa pelaajaa vastaan ovat viimeisellä kierroksella ovat varsin pienet. 

Toisesta sijasta ja varmasti muistakin kärkikymmenikön sijoituksista suoamalaisista taistelee huippukovassa seurassa Tiia Koivisto (-6), joka jakaa kolmatta tilaa.
Hirvihaaran Golfin pelaajan uran toistaiseksi paras sijoitus on 11:s, joten tilanne on Koivistolle todellinen testi,  ja näin kovassa kilpailussa ensimmäinen laatuaan.
Muistaa sopii se, että ennen kahta loistavaa kierrostaan La Reserva Club de Sotogranden kentällä Koivist oli alittanut 70:n lyönnin rajan pääkiertueella vain Australian osakilpailussa alkuvuodesta 2020.

Krista Bakker (70-74,par) ja Elina Nummenpää (73-75,+4) ovat sijaluvuilla 28:s ja 51:s. Ursula Wikströmin (72-80,+6) peli hajosi perjantaina.

Joukkuekisassa Wikströmin kipparoima kolmen ammattilaisen ja yhden amatöörin tiimi putosi kärjestaä 14:ksi. Tiia Koiviston johtama kvartetti on ennen lauantain finaalikierrosta kahdeksantena.
Kisassa jaetaan palkintorahaa pitkälti yli 800 000 euroa, josta kaksi kolmasosaa joukkuekisassa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa