Hyppää sisältöön

Tiia Koivisto otti vahvan kiinnityksen LETAS-kiertueen rankingin voittoon

Tiia Koivisto on etenemässä kohti LETASin ranking-voittoa.

Tiia Koivisto jahtaa Espanjassa kauden toista voittoa ja koko LETAS-rankingin ykköstilaa. Avauskierroksen jälkeen hän on toisena vain lyönnin päässä kärjestä.

LETAS-kiertueen kauden kuudes ja samalla viimeinen osakilpailu alkoi eilen Espanjan Aurinkorannikolla monelle suomalaiselle tutussa Lauro Golfissa.

Kiertueen ranking-ykkönen Tiia Koivisto käynnisti kilpailun jälleen mainiosti. Hän on avauskierroksen jälkeen toisena ja etenemässä kiertueen kokonaisvoittoon.

Koivisto avasi kilpailun tuloksella 68 (-4) ja on ainoastaan lyönnin perässä kisaa johtavaa Ranskan Agathe Laisnea. Englannin Georgina Blackman ja Espanjan Marta Llonga jakavat kolmattaa sijaa tuloksella -3.

Rankingissa suomalaisilla on kaksoisjohto, sillä toisena on Sanna Nuutinen, joka keskittyy Suomessa LET:n kauden finaaalikilpailuihin jättäen LETASin kaksi viimeistä kisaa väliin.

Kolmantena kilpailun rankingissa on Englannin Cara Gainer, jonka pitäisi käytännössä voittaa kilpailu, jotta hänellä olisi edes mahdollisuus nousta Koiviston ohi listaykköseksi.

Avauskierrosen jälkeen Gainer on viisi lyönti kärkeä perässä. Myös muutamalla muulla pelaajalla on mahdollisuus nousta Koiviston ohi rankingissa voittamalla kilpailun.

Koivistolle puolestaan riittää neljäs sija varmistamaan voiton itselleen, voitti kisan sitten kuka tahansa. Ennen tätä viikkoa Koivisto on pelannut neljä kilpailua, joista hän on voittanut yhden. Muista kisoista hän hän napannut sijoitukset neljäs, viides ja yhdestoista.

Koronaepidemian vuoksi LETAS-kiertueella pelataan tällä kaudella ainoastaan viisi osakilpailua. Kausi pääsi alkamaan vasta syyskuun alussa.

Muista suomalaisista Karina Kukkonen ja Elina Nummenpää jakavat 14:ta sijaa tuloksella par. Emilia Tukiaisen tulos oli +4, mikä riittää jaettuun 54. sijaan.

Tulospalvelu | LETAS-ranking

Juttua korjattu: LETAS-kiertueella pelataan tänä vuonna viisi kilpailua, ei kuusi kuten aiemmin jutussa väitettiin.

Etsi luettavaa