Hyppää sisältöön

Tiia Koivisto kisailee paikasta Evian Championshipiin – Karina Kukkonen johtaa Trelleborgissa

Tiia Koivistolta uupuu kuluvalla kaudella vielä vahva loppurutistus viimeisellä kierroksella. KUVA: LET

Tiia Koivisto (-1) on ennen viimeistä kierrosta LET:n Jabra Ladies Openissa neljäntena, vain kolme lyöntä kisaa johtavaa Whitney Hillieria jäljessä. LETAS-kiertueella komentoa pitää kuluvalla kaudella uuden vireen peliinsä löytänyt Karina Kukkonen (-6).

Tiia Koivisto (72-69,-1) kurkottelee jo viidennen kerran kuluvan kauden aikana kohden terävintä kärkeä LET:n kisoissa.

Hänellä on neljä sijoitusta sijojen 6-13 väliin, mutta palkntopallille tai voittoon eivät eväät ole vielä riiittäneet.

Edellisellä kaudella Koivisto oli ensimmäisen kerran kymmenen joukossa sijoituttuaan Espanjan Sotograndessa seitsemänneksi.

Ranskassa voittajalle on luvassa paitsi iso shekki, myös paikka heinäkuussa samalla kentällä pelattavaan majoriin, Evian Championshipiin.

Koiviston edellä ovat edellisviikolla joukkuekisan Krista Bakkerin kanssa voittanut Whitney Hillier (-4) Lee-Anne Pace (-3) sekä Carmen Alonso (-3).

Lauantaina Koivisto pelaa toiseksi viimeisessä kolmikossa kello 12.23 yhdessä Magdalena Simmermacherin(-1) ja Johanna Gustavssonin (-1) kanssa.

Kärkikuusikosta voittoon on LET:lla yltänyt vain Pace, jolla on niitä plakkarissaan peräti 11, viimeisin Etelä-Afrikan avoimista maaliskuussa

Kaikki muut suomalaiset karsiutuivat. Sanna Nuutisella ja Emily Penttilällä (+8) oli yksi lyönti liikaa, Emilia Tukiaisella (+10) kolme, ja Elina Nummenpäällä (+11) neljä lyöntiä.

LInda Henriksson keskeytti.

Tulospalvelu

Karina Kukkosella kulkee Ruotsissa

Karina Kukkoselle cutin selvittäminen oli toinen kuluvalla kaudella
Karina Kukkosella on lauantaina edessäään golfuransa suurin mahdollisuus.
KUVA: LET

Kaksi edellistä kautta pääkiertueella ilman merkittävää menestystä kiertänyt Oulun Golfkerhon Karina Kukkonen on löytänyt tälle kaudelle uutta virtaa.

Hän sijoittui toistaiseksi ainoassa LET:n kisassa sijalle 38:s, joka on koko uran toiseksi paras.

LETAS-kiertueen kauden kolmannessa kisassa Ruotsin Trelleborgissa oululainen on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella parhaat tulokset (66-70,-6)

Eroa toinsena olevaan Hollannin Zhen Bontaniin (-4) on kaksi lyöntiä, kolmatta sijaa jakaviin kahteen pelaajaan peräti viisi.

“Puteissa palloni pyörii entistä paremmin rutiiiniin tekemäni muutoksen ansiosta. Kenttä on erittäin hyvä ja haastava”, Kukkonen kertoi tunnelmistaan LETAS-kiertueen sivuilla.

Edellinen suomalaispelaaja joka on LETAS-kiertueella voittanut, on Ranskassa LET:n kisan voitosta lauantaina pelaava Tiia Koivisto.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa