Hyppää sisältöön

Tiia Koivisto ja Elina Nummenpää kärkikymmenikössä – myös Sanna Nuutinen ja Emilia Tukiainen jatkoon Kenya Ladies Openissa

Tiia Koivistolta uupuu kuluvalla kaudella vielä vahva loppurutistus viimeisellä kierroksella. KUVA: LET

Vain kisaa johtava Linnea Ström (-3) on ennen kahta viimeistä kierrosta alle parin Vipingo Ridgen kentällä Keniassa

Elina Nummenpää (72-75,+3) ja Tiia Koivisto (73-73,+2) vaihtoivat lähes päittäin paikkoja kärkikymmenikössä LET:n kauden avauskilpailussa, jossa vaativa kenttä ja olosuhteet ovat ottaneet mehut irti 96:sta pelaajasta.

Koivisto jakaa seitsemättä sijaa viisi lyöntiä Strömiä jäljessä.

Elina Nummenpään kanssa kymmenettä sijaa jakavista Esther Henseleit on kisan hallitseva mestari, Lee Anne Pace on ollut ykkönen LET:n pistelistalla, ja etelä-afrikkalaisena hänelle Kenian olosuhteet ovat muita pelaajia tutumpia.

Torstaina parhaimmillaan jo tuloksessa -6 ollut Linnea Ström (68-73,-3) tuli perjantaina jo puoliväliin haastajiaan vastaan.

Kahdella viimeisellä kierroksella tulee tapahtumaan vielä paljon muutoksia tuloslistalla, jonka kärkipäässä on Nummenpään ja Koiviston tavoin runsaasti muitakin pelaajia, joille viimeisissä ryhmissä pelaaminen ei ole arkipäivää.

Viikonlopun kierroksille pääsee tuloksella +11, eikä avauspäivänä epäonnistuneella Sanna Nuutisella (79-73,+8) ja Emilia Tukiaisella (78-75,+9) ollut lopulta vaikeuksia selvittää cut-rajaa.

Nuutisen sijoitus on 32:s. Kärkikymmenikköön nouseminen on täysin mahdollista, sillä tulostason jatkuessa kahden ensimmäisen päivän tasolla, pariin pelaaminen viikonloppuna on kovaa valuuttaa.

Emily Penttilä (76-80,+12) karsiutuu yhdellä lyönnillä.

Tulospalvelu

Ruutu+ -palvelu näyttää kaikki neljä päivää suorina. Lauantaina lähetys käynnistyy klo 14.00

Etsi luettavaa