Hyppää sisältöön

Tigermania jyllää Japanissa – Veteraani johtaa suurkilpailua!

Tiger Woods on yllättänyt kaikki pelisuorituksillaan Japanissa

Japanissa jouduttiin jättämään perjantaina pelit väliin rankkasateiden johdosta. Pelaajat odottivat kentälle pääsyä aina lauantain keskipäivään asti. Kisan kärjessä on todella mielenkiintoinen parivaljakko!

Tiger Woodsin tuloskunnosta ei taida olla enää epäselvyyttä. Kahden kuukauden tauon jälkeen kisoihin palannut Woods on palautunut ilmeisen hyvin polvioperaatiosta, joka tehtiin elokuun lopussa. Woods jakaa johtoa ZOZO Championshipissa toisen kierroksen loppuvaiheilla. 

43-vuotias Woods pelaa PGA Tour -kauden avauskisaansa. Avauskierros lähti surkeasti käyntiin kolmella peräkkäisellä bogilla, mutta sen jälkeen Woods on ollut ylivoimaisesti kentän paras pelaaja. Tiger pelasi avauskierroksen lopulta 64 (-6) pelattuaan viimeiset 14 reikää -9. 

Toisella kierroksella Tiger on ollut tasaisen vahva. Woods teki ensimmäisellä ysillä kaksi birdietä ja yhden bogin. Takaysillä Tiger on takonut jo neljä birdietä ja ottanut kisan kärkipaikan itselleen tuloksella -11. Woodsilla on vielä helpohko par-5 pelaamatta, jossa hän voisi nostaa johtoasemansa kahteen lyöntiin.

Toisella sijalla tuloksessa -10 on Gary Woodland. US Openin voittaja on pelannut tulokset 64-66 (-10). Kisassa on mukana 78 pelaajaa ja palkintopotissa ensimmäisessä Japanissa pelattavassa PGA Tourin kisassa on peräti 9,5 miljoonaa dollaria. 

Kisa tullaan pelaamaan valmiiksi maanantaina perjantain takia. Kilpailussa pelataan täten ilman uusia keskeytyksiä täydet 72 reikää. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa