Hyppää sisältöön

Tigerin ja Roryn taisto käynnissä – Woods vahvoilla ottelussa

Tiger Woodsin ja Rory McIlroyn välinen ottelu on käynnissä.

Tiger Woods ja Rory McIlroy ovat pelanneet kymmenen reikää WGC-reikäpelin neljännesvälierää. Tiger johtaa ottelua kolmella reiällä.

Rory McIlroyn ja Tiger Woodsin odotettu kohtaaminen WGC World Matchplay Championshipissä alkoi tasaisesti. Pelaajat jakoivat neljä ensimmäistä reikää par-tuloksilla, mutta Tiger onnistui tekemään viidennelle ja kuundelle reiälle birdiet ja siirtyi ottelussa kahdella reiällä johtoon.

”Tiikerin” ensimmäinen birdie tuli onnistuneen avauksen seurauksena. Hän löi avauksen griinin kanttiin, chippasi metriin ja laittoin putin sisään. Rory oli aiemmin missannut noin kolme metriä pitkän putin.

Toisen birdiensä Tiger teki onnistuneen chipin ansiosta. Hän vieritti kolmannen lyönnin par 5:llä kaukaa lähelle reikää siirtäen paineet lähempänä reikää chipanneelle vastustajalleen. Rory ei onnistunut yhtä hyvin kuin Tiger ja jäi alakynteen.

Reiät seitsemän, kahdeksan ja yhdeksän kaksikko tasasi par-tuloksilla, mutta kympillä Tiger pani Rory puttaamaan paria vajaasta metristä. Se kannatti, sillä McIlroy ei onnistunut laittamaan palloa sisään. Näin Tiger johtaa ottelua jo kolmella.

Skandinaavien kohtaamisessa Henrik Stenson ja Lucas Bjerregaard ovat tahkonneet kymmenen reikää. Tanskalainen johtaa ottelua jo kolmella reiällä.

Otteluista Haotong Lin ja Kevin Kisner on jo ratkennut. Yhdysvaltalainen voitti kiinalaisen peräti 6/5.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa