Hyppää sisältöön

Tigerin autossa rengas puhki ja tuoreita vaurioita

Tiger Woods osallistui tammikuussa Farmers Insurance -kilpailuun.

Poliisiraportin mukaan Tiger oli törmäillyt autollaan ennen kuin hänet löydettiin nukkumasta ratin takaa.

Tietoja Tiger Woodsin rattikäryn yksityiskohdista tihkuu julkisuuteen hiljalleen. Uusien tietojen Woodsin auton kerrottiin olleen vaurioita pidätyshetkellä.

Poliisien kirjaaman raportin esimerkiksi kuljettajan puolen renkaat olivat puhjenneet ja auton etu- ja takapuskureissa oli pienia vaurioita. Lisäksi kuljettajan puoleiset vanteet olivat naarmuilla.

Rattiin nukahtanut Woods oli pysäyttänyt auton osittain pyörätien puolelle. Poliisit saapuivat paikalle noin klo 3 aamuyöllä paikallista aikaa.

Aiemmin uutisoitiin, että Woods oli ollut pidätyshetkellä yhteistyöhaluinen, vaikka käyttäytyikin sekavasti ja puhui sammaltaen. Hän ei esimerkiksi tiennyt olinpaikkaansa.

Woods itse myönsi aiemmin julkaisemassaan lausunnossa, että hän oli käyttänyt eri reseptilääkkeitä ajaessaan autoa.

Hän kiisti alkoholin käytön, eikä Woodsin verestä ei löytynyt alkoholia. Vahvojen lääkkeiden alaisena autoilu on kuitenkin kielletty Yhdysvalloissa.

New York Timesin mukaan Woods oli myöntänyt syövänsä useita eri reseptilääkkeitä, kuten Vicodin-kipulääkettä, joka on opiaatti. Sen vaikuttava aine on hydrokodoni, joka on Suomessa laiton huume.

Etsi luettavaa