Hyppää sisältöön

Tiger Woodsin yksinkertainen vinkki amatöörigolfarille

Tiger Woods on vielä kilpailutauolla leikkauksen jäljiltä. KUVA: GETTY IMAGES

Tiger Woods ei suosittele Youtube-videoiden katselua golfin harrastajille.

Tiger Woods ei ole kilpailut sitten viime kevään, jolloin hän keskeytti Masters Tournamentin ja joutui jälleen kerran leikkauspöydälle. Tällä kertaa häneltä operoitiin nilkka.

Arvioidaan, että seuraavan kerran hän kiinnittäisi numerolapun rintaan aikaisintaan loppuvuodesta joko isännöimässään Hero Challengessä tai kahden sukupolven PNC Chamionshipissä, johon hän on osallistunut poikansa Charlie Woodsin kanssa.

Woods nähtiin kuitenkin rangella amatöörigolfareille suunnatussa Nexus Cupissa, joka on tähden säätiön järjestämä varainkeruutapahtuma. Kaksipäiväinen kilpailu pelattiin tänä vuonna alkuviikosta Liberty Nationalin kentällä New Yorkissa.

Rangeharjoittelun yhteydessä häneltä kysyttiin vinkkiä amatöörigolfarille. Woodsin vastaus lensi ilmoille jo ennen kuin kysymyksen esittäjä oli saanut sanottua lauseen loppuun: ”Älä katso Youtubea”, tähti kuittasi.

”Lyö vain golfpalloja”, hän jatkoi.

Videon, joka on lähtenyt leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa, julkaisi alun perin Instagrami-livenä Eastside Golf -niminen golfvaate- ja tarvikebrändi, joka on tehnyt yhteistuotteita Niken kanssa.

Woodsin lisäksi ekslusiiviseen tapahtumaan osallistuivat ammattilaisista ainakin Justin Thomas, Rickie Fowler ja Will Zalatoris, joka Woodsin tavoin on toipilaana.

Etsi luettavaa