Hyppää sisältöön

Tiger Woodsilla odotetusti uusi draiveri ja pallo käytössä PNC Championshipissa

Tiger ja Charlie Woods astelivat perjantain harjoituskierroksella tasatahtia kohden viheriötä

Tiger ja Charlie Woods lähtivät mustissa tiimiasuissaan kiertämään viikonlopun kisakenttää kello 16.00 Suomen aikaa. Woodsin uusi draiveri herättää varmuudella huomiota kisan aikana

PNC Championshpin ajoitus joulun alla kun seuraavan kauden tuoteuutuuksia tuodaan pelaajien käyttöön on optimaalinen ainakin TaylorMadelle sekä Bridgestonelle.

Tiger Woods palaa kisakentille bagissään alkuviikosta USGA:n hyväksyttyjen mailojen listalle testien jälkeen vapautettu TaylorMaden  Stealth Plus -draiveri, sekä Bridgestone Tour B XS -pallo, joka on päivitetty uutuus vuoden 2020 mallille.

Kumpaakaan tuotetta ei joulupukin konttiin ole saatavissa, mutta ennakkomarkkinoinnin tukena jälleenmyyjille ja viestinä kuluttajille Woodsin käyttämät tuotteet saavat lentävän lähdön.

Ritz-Carlton Golf Clubilla pelattavassa kisassa draiveri on nimenomaan se maila, joka kädessään Woodsia seurataan millimetrin tarkasti joka vinkkelistä.

Hero World Challengessa hän ilmoitti pontevasti, että ”mailanpäässä ei ole vauhtia ja täysillä svingaaminen tuottaisi suurella todennäköisyydellä kipua.”

Mike Thomas, edellisvuoden voittaja yhdessä poikansa Justin Thomasin kanssa totesi torstaina, että ”yhteisillä harjoituskierroksilla Tigerin mailanpäässä on ollut todella kova vauhti.”

Woodsin uutuusmailan pohjamateriaalina sekä lyöntipinnassa on käytetty materiaalina viimeaikaisesta trendistä poiketen  hiilikuituyhdistelmiä.
PGAtour.com-sivuston asiantuntijoiden mukaan Woodsin perjantaina bägiinsä laittamassa maila on nostokulmaltaan yhdeksänasteinen.
Lapaa on säädetty avoimeksi 1,5 asteen verran, joka lisää nostokulmaa. 
Osumassa effektiivinen kulma on tavoitellusti 8,25 asteinen.

Lavan pohjassa on jo aiemmissa TaylorMaden malleissa nähty sivusuunnassa liikuteltava paino, joka Tigerille oli asetettu tilaan, joka edesauttaa drawn lyömistä.

Tiger Woods on median kuultavana kierroksensa jälkeen. Peliseurana hänellä on poikansa Charlie, sekä toinen Bridgestonen pallolla pelaava tähti, Matt Kuchar yhdessä poikansa Cameron Kucharin kanssa.

Kilpailu ei valitettavasti ole Suomessa saatavilla kanavilla tarjolla. 

PNC Championship

Etsi luettavaa