Hyppää sisältöön

Tiger Woodsiin suunnittelema kenttä kantaa edesmenneen legendan nimeä

Tigerin suunnittelema Public Course valmistuu lähiaikoina Missouriin

Tiger Woods on siirtynyt vapaa-ajallaan myös kenttäarkkitehtuurin pariin. Woodsin signeeraama kenttä tullaan avaamaan lähiaikoina Missouriin ja se kantaa edesmenneen golflegendan nimeä.

Tiger Woods Golf Design -yhtiö on saamassa valmiiksi Missouriin Payne´s Valley nimistä julkista golfkenttää. Woodsin suunnittelema kenttä on ensimmäinen niin sanottu Public Course, jonne kaikki pääsevät pelaamaan green feen maksamalla. 

Missouriin valmistuva kenttä on takatiiltä 7300 jaardia (6675 metriä) pitkä, mutta Tiger haluaa sen pelaavan erittäin kovana ja pomppivana. 

”Minua ei haittaa jos kentän väri on lähempänä ruskeaa kuin vihreää. Ideana on, että palloa pystyy kuljettamaan paljon myös maata pitkin. Bunkkeroinnista on ajatus tehdä vaikuttavan näköistä kuten Augustassa. Kaikki eivät välttämättä ole pelissä, mutta ne stimuloivat silmää ja toimivat myös tähtäyskohteina”, Woods kertoo. 

Kentällä tulee olemaan paljon suuria kiviä, joita alueelta löytyy luonnostaan. Kentällä on myös paljon korkeuseroja. 

”Haluan säilyttää luonnollisen maiseman ja täten suuri osa kivistä tulee jäämään paikalle. Suuret korkeuserot yhdistettynä kenttä tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja pelaamiseen”, Woods suunnittelee. 

Kenttä on nimetty vuonna 1999 menehtyneen Payne Stewartin mukaan. Stewart on kotoisin Springfieldin kaupungista Missourin osavaltiosta. 

Lehdistötiedote Payne´s Valley

Etsi luettavaa