Hyppää sisältöön

Tiger Woods voittotaistelussa Honda Classicissä, vaikka kaksi huonoa svingiä maksoi kolme lyöntiä

Tiger Woods oli tyytyväinen taisteluunsa perjantaina.

Tiger Woods on neljän lyönnin päässä kärkipaikasta kahden kierroksen jälkeen.

Tiger Woods jatkoi toisella kierroksella vahvaa menoa The Honda Classic -kisassa. Mestari on kisan puolivälin jälkeen tuloksessa +1 ja vain neljän lyönnin päässä kisan kärkikaksikosta.

14-kertaisella major-voittajalla oli aineksia parempaankin sijoitukseen, mutta tuplabogi-bogi-sarja rei’illä 15 ja 16 pudottivat häntä hieman alaspäin tulosluettelossa. Tupla syntyi par 3:lla, kun Woods löi avauksensa veteen. Bogiin tarvittiin kolme puttia.

”Löin kaksi huonoa svingiä ja maksoivat minulle kolme lyöntiä”, Tiger sanoi kierroksen jälkeen haastattelussa.

Kisa pelataan Palm Beach Gardensissa. PGA Nationalin Champion Course on pitänyt pelaajat varpaillaan kahden päivän aikana, sillä kierros keskiarvo on 73 (par 70).

Woods itse kuvaili kierrostaan hyväksi taisteluksi navakassa tuulessa. Se piti sisällään myös muutaman tärkeän parin pelastuksen.

Tärkeä oli myös 17. reiälle tullut birdie. Avaus par 3:lla ei ollut helppo, sillä Tiger joutui pohtimaan sitä kahden mailan välillä. Hän kuitenkin onnistui toimittamaan pallon noin kolmeen metriin, ja ylämäki putti upposi reikään.

”Peli tuntuu nyt hyvältä ja tasaiselta”, Tiger sanoi luottavaisena haastattelussa.

Kisaa johtavat Luke List ja Jamie Lovemark, joiden tulos on siis kolme alle parin. 

Woods kiertää huomenna Jason Dufnerin kanssa. Heidän edellään pelaa Alex Noren, joka on tasatuloksessa Tigerin kanssa. Parhaana eurooppalaisena on Tommy Fleetwood, joka jakaa kolmatta sijaa vain lyönnin päässä kärkikaksikosta.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa