Hyppää sisältöön

Tiger Woods pelaa Torrey Pinesissa tällä viikolla

Tiger Woods aloittaa vuoden 2017 vanhoilla kotikulmillaan Kaliforniassa.

Woods päättää 17 kuukautta kestäneen kilpailutauon PGA Tourilla. Joulukuussa hän osallistui Hero World Challengeen Bahamalla mutta tämä ei ollut kiertueen virallinen kilpailu. 

Tällä viikolla Torrey Pinesissa pelattava Farmers Insurance Open on Woodsille erittäin tuttu. Aikanaan Buick Open nimeä kantanut kilpailu on usein aloittanut Tigerin kauden ja hän on voittanut kyseisen kilpailun seitsemän kertaa urallaan. Torrey Pinesista tulleiden voittojen listalle voidaan myös lisätä Tigerin viimeinen major, U.S. Open vuodelta 2008.  Hän on kotoisin Etelä-Kaliforniasta ja voitti kentällä kilpailuja jo juniorina.

GettyImages

Tiger Woods aikoo pelata neljä kilpailua seuraavan viiden viikon aikana. Torrey Pinesin jälkeen kalenterissa ovat European Tourin Dubai Desert Classic, sekä PGA Tourin Genesis Open ja Honda Classic. 

Täysi kalenteri ja matkustaminen asettavat haasteita vartalolle. Woods kuitenkin tuntee tauon olleen riittävän pitkä ja vartalo on palautunut hyvin kolmesta selkäleikkauksesta. Paluu peliin tuntuu silti hieman erilaiselta kuin aikaisemmin. Tauko on ollut huomattavasti pidempi ja hänen on päästävä takaisin kilpailemisen rytmiin. 

Tavoitteet ovat silti samat kuin aina. Woods hakee voittoja. Viime viikkojen aikana hän on pelannut runsaasti golfia kotonaan Floridassa. Vartalo on kestänyt hyvin 4-5 kierrosta viikossa ja Tigerin mukaan valmistautuminen on edennyt hyvin. 

GettyImages

Tällä viikolla Torrey Pinesissa pelataan kahta eri kenttää. Torstaina ja perjantaina pelataan North ja South Course ja viikonloppuna kilpailu ratkaistaan South kentällä. Kuten tilastot osoittavat kisakentät sopivat hyvin Woodsin pelityyliin. Vaikka kentät vaativat paljon pallonlyämiseltä tarjoavat ne tilaa avauslyönneissä. Kilpailuja voi olla vaikea voittaa raffista mutta pallon saaminen peliin ei ole suuri ongelma.

 

Etsi luettavaa