Hyppää sisältöön

Tiger Woods palaa kilpakentille!

Tiger Woodsin paluu major-voittajaksi arvioitiin golfhistorian merkittävimmäksi lajissaan.

Tiger Woods on ilmoittanut pelaavansa kolme kilpailua ennen vuodenvaihdetta.

Keskiviikkona Tiger Woods ilmoitti aikovansa pelata PGA Tourin kauden 2017 avauskilpailun Kaliforniassa. Safeway Open pelataan 13-16.10.2016 eli vain reilun kuukauden päästä. 

Seuraava kilpailu on European Tourin Turkish Airlines Open marraskuun alussa ja kolmas kilpailu on Woodsin isännöimä kutsukilpailu Hero World Challenge joulukuun 1-3 päivä. 

Suunnitelmat toteutuvat sillä ehdolla, että Tigerin kuntoutus ja harjoittelu jatkavat edistystään:

”Kuntoutukseni on jatkunut siihen pisteeseen, että voin tehdä suunnitelmia mutta töitä on vielä jäljellä.”

”Oli vaikeata missata kilpailuja, jotka ovat minulle tärkeitä mutta tällä kertaa olin järkevä palautumisessa enkä kiirehtinyt.”

Woods kertoo, että hän nautti ajasta lapsien kanssa, kirjan (1997 Masters) kirjoittamisesta ja kenttäsuunnittelusta. Kilpailuvietti veti kuitenkin kilpagolfin suuntaan.

Tiger ei ole pelannut kilpailuja yli vuoteen. Alaselkään on tehty kolme operaatiota välilevyn korjaamiseksi. Woodsin viimeinen voitto on kaudelta 2013. Silloin hän oli PGA Tourin vuoden pelaaja viidellä voitollaan. 

Maailman kärkipelaajat ovat innoissaan Tigerin paluusta. Woodsin tuoma energia on tervetullut lisä tourille. Nuorten tähtien yleinen mielipide on kuitenkin se ettei kilpailujen voittaminen tule olemaan yhtä helppoa kuin aikaisemmin. 

 

 

 

Etsi luettavaa