Hyppää sisältöön

Tiger Woods: ”Olin täysin uupunut Ryder Cupissa”

Tiger Woods puhui medialle ennen harjoituskierrosta Hero World Challengessa Bahamalla.

Tiger Woods kertoi, että kausi 2018 oli todella palkitseva mutta rankka. Etenkin loppukauden työmäärä oli aivan liikaa. Hän ei edes ehtinyt juhlia Tour Championshipin voittoa, sillä valmistautuminen Ryder Cupiin alkoi välittömästi kisan jälkeen.

Yhdeksän viikon aikana Woods pelasi seitsemän kilpailua ja Ryder Cupissa tankki oli täysin tyhjä. 

”En ollut fyysisesti valmis pelaamaan sitä määrää golfia”, Tiger sanoi. ”Oli vaikea ylläpitää painoani ja voimatasoa. Olin täysin uupunut Ryder Cupissa.”

Tigerin mukaan kisakalenteri kaudelle 2019 tulee olemaan haastava, sillä suurkilpailut on jaettu entistä tiiviimmin. PGA Tour kausi 2019 päättyy jo elokuussa. Pidempien taukojen pitäminen on siis vaikeaa. Woods aikoo kuitenkin jättää enemmän aikaa fyysiselle harjoittelulle pysyäkseen terveenä ja vahvana. 

Tiger uskoo mahdollisuuksiinsa majoreissa: ”Annoin itselleni mahdollisuuden kauden kahdessa viimeisessä major-kilpailussa. Nyt pitää taas saada peli huipputasolle oikealla hetkellä.”

Hän myös kertoi tähtäävänsä Presidents Cup -joukkueen pelaavaksi kapteeniksi, jos hän selviää omaan joukkueeseen pisteillä. 

Lopuksi hän palasi The Match -kokemukseen, johon oli tyytyväinen, vaikka toivoikin, että pelin taso olisi ollut parempi.

”Meidän olisi pitänyt tehdä 7 tai 8 birdieä mieheen”, hän sanoi.

 

 

 

 

Etsi luettavaa