Hyppää sisältöön

Tiger Woods ilmoitti seuraavan kilpailunsa

Tiger aikoo palata kentille jo tammikuun aikana

Tiger Woods jatkaa kilpagolfin parissa vielä tammikuussa. Woods pelaa seuraavan kisan kentällä, jolla hän on tottunut menestymään.

Tiger Woods vahvisti osallistumisensa Torrey Pinesissa pelattavaan Farmers Insurance Openiin. Tammikuun 25. päivänä käynnistyvä kilpailu on ensimmäinen PGA Tourin täysi osakilpailu, jonka Woods pelaa noin vuoteen. 

Kilpailuun osallistuminen on Woodsin osalta melko luonnollista, sillä Tiger on voittanut kentällä kahdeksan kertaa urallaan. Viime vuoden kilpailussa Woods pelasi tulokset 72-76 ja jäi ulos viikonlopun kierroksilta. 

Tiger vahvisti myös pelaavansa kolme viikkoa myöhemmin Genesis Openin, joka käydään legendaarisella Riviera Country Clubilla. Rivieralla Woods on tupla-agenttina, sillä hän myös isännöi kilpailua, joka on hänen oman yrityksensä järjestämä. 

”On mahtava palata legendaariselle Rivieran kentälle. En ole pelannut kisaa siellä pitkään aikaan. On mahtava palata kentälle turnausisäntänä, jossa aikanaan pelasi ensimmäisiä PGA Tour -kisojani amatöörinä”, Woods sanoi. 

Woodsin kalenterissa olisi aukko Dubai Desert Classicille, jossa hänet on totuttu näkemään. Kukaan ei ole ainakaan vielä tiedottanut Woodsin mahdollisesta osallistumisesta kilpailuun. Viime vuonna Dubain-kilpailun loukkaantuminen päätti kauden. 

Etsi luettavaa