Hyppää sisältöön

Tiger Woods ei pelaa U.S. Openia

Woodsin tiedettiin ilmoittautuneen U.S. Openiin mutta mies ilmoitti tiistaina nettisivuillaan, ettei hän ole vielä ”fyysisesti valmis” kilpagolfiin.

Woods ei myöskään pelaa hänen oman säätiön isännöimää PGA Tour kilpailua Quicken Loans Nationalia. Näyttää siis siltä, että koko kesäkuu jää vielä väliin Tigerilta. Woodsin tiedetään ilmoittautuneen myös British Openiin ja se lienee seuraava tavoite paluuprosessissa.

”Vaikka teen kovasti töitä paranemisen eteen en ole vielä fyysisesti valmis pelaamaan tämän vuoden U.S. Openia tai Quicken Loans Nationalia. Olen edennyt prosessissa mutta en vielä ole valmis kilpailemaan.”

Tiger kiitti kaikesta kannustuksesta ja toivotti USGA:lle ja pelaajille onnistunutta U.S. Open viikkoa. Hän tulee osallistumaan Quicken Loans Nationalin järjestelyihin U.S. Openin jälkeisellä viikolla ja aikoo olla paikalla isännöimässä kilpailua vaikka hän ei pysty vielä osallistumaan peliin. 

Tiger on harjoitellut ja pelannut jo kahden kuukauden ajan kotikentällään Floridassa. Viimeinen kilpailu Woodsille oli 2015 elokuussa pelattu Wyndham Championship, jossa Tiger sijoittui kymmenenneksi. 

Lähde: tigerwoods.com

Etsi luettavaa