Hyppää sisältöön

Tiger Woods ei pelaa Mastersia

Tiger Woods ilmoitti perjantaina ettei hän tule pelaamaan Mastersia.

Woods tulee missaamaan Mastersin jo kolmatta kertaa viimeisen neljän vuoden aikana. Ennen tätä hän pelasi kilpailun 19 vuotta peräkkäin kausina 1995-2013. 

Woods on nyt kolmatta vuotta sivussa selkävamman takia. Ensimmäinen leikkaus tehtiin 2014 ja tätä seurasi kaksi lisää kaudella 2015. Woodsin selästä ollaan yritetty korjata puristuksiin jäänyttä hermoa mutta palautuminen ei ole mennyt suunnitelmien mukaan.

Tiger jätti koko kauden 2016 väliin mutta näytti lupaavalta viime joulukuussa pelatussa Hero World Challengessa. Vaikka Woods sijoittui kutsukilpailun häntäpäähän hän teki kilpailussa enemmän birdejä kuin kukaan muu. 

Woodsin paluu kuitenkin keskeytyi Dubai Desert Classicissa helmikuun alussa selkäkramppeihin. 

Tigerin paluulle ei ole olemassa ajankohtaa. Ongelman voidaan kuitenkin olettaa olevan melko vakava sillä Masters on Woodsille erittäin tärkeä kilpailu. Tämän vuoden kilpailu olisi myös ollut hänen kahdeskymmenes juhlavuosi ennätyksiä rikkoneelle kauden 1997 mestaruudelle.

Woods tullaan näkemään voittajien illallisella tiistaina ja hänet ollaan myös lisätty lehdistötilaisuuden ohjelmaan samana päivänä. Tiger julkaisee kirjan The 1997 Masters: My Story, jossa hän muistelee vuoden 1997 ensimmäistä Masters voittoaan.

Woodsin uran jatko näyttää yhä epäselvältä. Hän täyttää tänä vuonna 42, joten tilastojen mukaan tehokkaita pelivuosia olisi vielä jäljellä, jos selkä saadaan kuntoon. 

 

Etsi luettavaa