Hyppää sisältöön

Tiger Woods auto-onnettomuudessa – kiidätettiin leikkaukseen onnettomuuspaikalta

Tiger Woods joutui kuvien perusteella pahaan auto-onnettomuuteen tiistaiaamuna paikallista aikaa.

Tiger Woods on joutunut auto-onnettomuuteen Kaliforniassa. Yhdysvaltalaisten tiedotusvälineiden mukaan Woods loukkasi onnettomuudessa jalkansa monesta kohtaa.

Tiger Woods on joutunut auto-onnettomuuteen Los Angelesissa. Woodsin agentin Mark Steinbergin mukaan Woods kärsi monista jalkavammoista ja on parhaillaan leikkauksessa.

Onnettomuus sattui tiistaiaamuna. Siinä ei ollut osallisena kuin Woodsin kuljettama auto, jossa ei ollut muita matkustajia.

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Woodsin kuljettama auto kärsi onnettomuudessa suuria vahinkoja, ja lajilegenda piti irrottaa autosta käyttämällä hydraulipihtejä. 

Onnettomuudesta levinneiden kuvien mukaan Woodsin auto oli päättynyt onnettomuudessa kyljelleen.

Woodsin auto päätyi onnettomuudessa melko kauaksi tiestä.

Woods oli alueella isännöimässä viime viikolla pelattua Genesis Invitational -kisaa. Golf Digest -lehden mukaan Woods oli jäänyt kisan jälkeen Kaliforniaan kuvaamaan GolfTV:lle uutta materiaalia. Hän ei tosin ollut pystynyt lyömään kuvauksissa, sillä hän on vielä toipumassa jokin aika sitten tehdystä selkäleikkauksesta.

Aiemmin tällä viikolla Woods oli todennut, että on vielä epävarmaa, pystyykö hän osallistumaan huhtikuussa pelattavaan Masters Tournamentiin.

On vielä epäselvää, mikä aiheutti onnettomuuden. Poliisit tutkivat asiaa. 

Etsi luettavaa