Hyppää sisältöön

Tiger syttyi Rorya vastaan – tiputti ennakkosuosikin WGC-reikäpelissä

Tiger Woods jäi kiinni päihteiden vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Tiger Woods kohtaa puolivälierässä Tanskan Lucas Bjerregaardin.

Tiger Woods eteni kahdeksan parhaan joukkoon Austinissa, Teksasissa pelattavassa WGC-reikäpelissä. Woods pudotti neljännesvälierissä Rory McIlroyn lukemin 2/1. Roryä pidettiin kisan suurimpana ennakkosuosikkina. Hän oli voittanut kaikki alkulohkon ottelunsa, kun Tigerilla teki tiukkaa päästä neljännesvälierävaiheeseen.

Kaksikosta Woods esiintyi edukseen etenkin alussa, sillä hän johti peliä etuysin jälkeen kolmella. Toisaalta kyse oli myös McIlroyn vaisuudesta. Tigerkin totesikin ottelun jälkeisessä haastattelussa, että Rory ei oikein saanut putteja uppoamaan missään vaiheessa ottelua.

McIlroy syttyi takaysillä tehtyään päivän ensimmäisen birdiensä 12. reiällä. Samalla hän kavensi tilanneta. Kun Rory voitti myös seuraavan reiän, tilanne olikin yhtäkkiä enää 1 up Tigerille.

Kesken takaysin tuuli yltyi, mikä lisäsi vaikeuskerrointa. 16. reiällä Tiger pääsi jälleen niskan päälle, kun Rory löi par 5 -reiällä heikon kakkoslyönnin, joka johti melkoiseen seikkailuun ja reikätappioon. Tilanne oli jälleen 2 up Tigerille, kun kaksi reikää oli jäljellä.

Toiseksi viimeisellä viheriöllä McIlroylla oli pitkä birdie-putti Jos se olisi uponnut, peli olisi jatkunut 18. reiälle. Pallo meni kuitenkin kiusallisen läheltä reikää, eikä Tiger epäonnistunut omassa neljä metriä pitkässä par-putissaan, jossa ratkesi ottelun voitto.

Ottelua hehkutettiin etukäteen melkein kuin finaalia, ja Tiger myönsi itsekin, että pelissä oli paljon latausta.

”Ottelu tuntui isolta myös köysien sisäpuolella”, Tiger sanoi. ”Taistelimme tosissaan toisiamme vastaan ja olin onnekas, että voitin tänään.”

Woods saa vastaansa puolivälierässä Tanskan Lucas Bjerregaardin, joka päihitti selvästi Ruotsin Henrik Stensonin. 

Muut puolivälieräparit ovat seuraavat

  • Tiger Woods (13) – Lucas Bjerregaard (50)
  • Matt Kuchar (23) – Branden Grace (40) tai Sergio Garcia (26)
  • Kevin Kisner (48) – Louis Oosthuizen (19)
  • Kevin Na (57) – Francesco Molinari (7)

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

 

 

 

Etsi luettavaa