Hyppää sisältöön

Tiger signeerasi hanskojaan pelikaverinsa parhaille kavereille

Shaun Norris pyysi tiettävästi Tigerin nimikirjoituksia ystävilleen.

Shaun Norris sai kierroksen jälkeen Tigerin nimikirjoituksen muuallekin kuin tuloskorttiinsa.

TIGER WOODS nousi lauantaina voittotaisteluun mukaan pelattuaan tuloksen 66 eli viisi alle parin. Kierroksen jälkeen hänen sanotaan kirjoittaneen nimikirjoituksia hanskoihinsa ja antaneensa ne pelikaverilleen Shaun Norrisille.

Näin twiittasi Golf Channelin toimittaja Ryan Lavner, jonka mukaan hanskat päätyvät kilpailun jälkeen Norrisin parhaille ystäville.

 

MYÖS NORRIS oli eilen kelpo vireessä. Hän pelasi Tigerin seurassa kaksi alle parin. 36-vuotias on maailmanlistalla sijalla 125. Eteläafrikkalainen pelaa Japanin Touria, Sunshine Touria ja Aasian Touria. Jokaiselta kolmelta kiertueelta hänellä on kaksi voittoa.

Major-turnauksissa Norris ei ole kovinkaan kokenut seppä, sillä hän pelaa nyt vasta uransa toista kertaa golfin arvoturnauksessa. Viime vuonna The Openissa hän sijoittui jaetulle 62. sijalle.

Tiger starttaa tänään kierrokselleen klo 16.25 Suomen aikaa ja hän saa seurakseen Francesco Molinarin Kärkiryhmässä pelaavat Xander Schauffele ja Jordan Spieth ovat lähtövuorossa varttia vaille viisi.

Mitä veikkaat, mikä on Tigerin sijoitus The Openissa? Osallistu Facebook-kilpailuumme ja voita kuukauden katseluoikeus Viaplaylle.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä ja suomenkielisellä selostuksella Viasatilta ja Viaplayltä.

Etsi luettavaa