Hyppää sisältöön

Tiger puhui golfista lehdistölle

Tiger Woods vastaili kysymyksiin keskiviikkon lehdistötilaisuudessa.

Woods aloitti kuvailemalla elämänlaatuaan äärettömästi paremmaksi. Hän pystyy elämään normaalia elämää, mikä oli ensimmäinen askel parantumiselle. 

Golfiin valmistautuminen on tapahtunut kotona Floridassa, jossa Woods on pelannut reilusti golfia ystäviensä kanssa. Tiger paljasti pelanneensa ainakin kuusi kierrosta viikossa. Selkä tai muut loukkaantumiset eivät enää ole harjoittelun esteenä. 

Woods on saanut pelikavereikseen reilusti maailmanlistan kärkipelaajia ja myöntää, että vertailuna oma peli ole vielä yhtä kypsää.

Toimittajat yrittivät puristaa Tigerilta mahdollista tavoitetta kilpailulle mutta Woods pysyi hyvin ylimalkaisena. 

”Haluan startteja, tarvitsen tuneen siitä miltä kilpailu tuntuu”, Woods kertoi tavoitteiden tulevan sitä mukaa, miltä peli näyttää kilpailuissa.

Woods ei paljastanut täyttä kalenteriaan mutta ilmaisi, että tavoitteena on pelata täysi kausi PGA Tourilla. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan kilpailukalenteri rakennetaan kuten ennenkin, Masters ensimmäisenä mielessä. 

Woods aikoo pelata kauden ilman valmentajaa ja luottaa omiin vaistoihinsa. Yhteistyö Chris Comon kanssa loppui, sillä Tigerin mukaan kukaan ei oikein pysty ymmärtämään mihin hänen vartalonsa pystyy. 

”Tunnetteko ketään, joka svingaa yli 120 mailia tunnissa fuusioidulla selällä?”, Tiger selvensi.

Pelin kypsyminen on vaatii vielä uusien välineiden löytämistä. Woods kuvaili mailojen olevan kuin lumihiutaleita. Jokainen on hieman erilainen ja sen oikean löytäminen voi joskus viedä aikaa. Tällä viikolla Woodsin draiveri on TaylorMaden M3.

Woodsin avauskierros alkaa Torrey Pinesin South Coursella klo 20:40 Suomen aikaan. 

Lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan:

 

 

Etsi luettavaa