Hyppää sisältöön

Tiger paransi kymmenellä lyönnillä – Justin Thomas siirtyi kärkeen Zozo Championshipissä

Justin Thomas johtaa Zozo Championshipiä. Tiger Woods menetti mahdollisuutensa puolustaa voittoa jo torstaina.

Tiger Woods kertoi, ettei hänen svinginsä ollut niin pahasti pielessä torstaina kuin tulos antoi ymmärtää.

Tulostaso on kova ja taisto voitosta tasainen Kaliforniassa pelattavassa PGA Tourin Zozo Championshipissä.

Kahden kierroksen jälkeen vähiten lyöntejä on käyttänyt Yhdysvaltain Justin Thomas, joka johtaa kilpailua lyönnillä tuloksella -14 (65-65).  Toista sijaa jakavat Etelä-Afrikan Dylan Fritelli ja Yhdysvaltain Lando Griffin, jotka ovat 13 alle parin.

Kilpailun puolessavälissä kaikki on kuitenkin vielä auki, sillä kilpailun 21 parasta pelaajaa on vähintään tuloksessa kymmenen alle parin ja 34 parasta pelaajaa mahtuu lyönnin päähän kärjestä.

Heidän joukossaan ei ole kuitenkaan kilpailun voittoa puolustava Tiger Woods, vaikka hän paransikin tulostaan peräti kymmenellä lyönnillä. Golfikoni paikkasi torstain epäonnistumisen pelaamalla tänään kärjen tahtiin tuloksen kuusi alle parin. Tulos -2 (76-66) jättää kuitenkin liian paljon eroa kurottavaksi viikonloppuna.

Tiger pelaa tällä viikolla ensimmäistä kertaa sitten syyskuun US Openin, joten ehkä ensimmäisen kierroksen epäonnistuminen johtui siitä, että peli oli lyhyen kisatauon jälkeen hieman ruosteessa.

”Minusta ei tuntunut siltä, että olisi svingannut niin huonosti (torstaina), kun tulos kertoo. Olin vain aavistuksen epävireessä ja epäonnistuin teknisesti muutaman kerran. Kun en pelannut par 5 -reikiä hyvin, lumipalloefekti johtii isoon tulokseen. En oikein missään vaiheessa saanut momentumia peliini. Tänään oli erilainen päivä. Sain paljon paremman alun ja peli rullasi siitä mukavasti eteenpäin”, Woods sanoi kierroksen jälkeen.

Parhaana europpalaisena kisassa jatkaa Tyrrell Hatton. Englantilainen jakaa kuudetta sijaa tuloksella -11 (65-67). 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa