Hyppää sisältöön

Tiger palaa kisoihin Japanissa: Erikoinen putteriuutuus peliin?

Tiger Woods harkitsi tai promosi erikoista putterimallia Japanissa

Tiger Woods jätti tasoittavan putin reilusti lyhyeksi Skins Gamesin viimeisellä reiällä. Tigerin peli muuten vaikutti jopa kohtalaisen pirteältä. Torstaina Woods aloittaa ensimmäisen neljän kierroksen kilpailun sitten elokuun puolivälin.

Tiger Woods on mukana PGA Tourin uudessa suurkilpailussa ZOZO Championshipissa. 9,5 dollarin potista taistellaan Japanissa samalla kentällä, jossa maanantaina käytiin skins games -kilpailu. 

Woods ei varsinaisesti lukeudu kilpailun suuriin ennakkosuosikeihin, mutta polvileikkauksesta (tähystys) palautunut Woods saattaa olla hyvä musta hevonen tapahtumaan. Yksi suurimmista panoksista on varmasti se, että aikooko Woods valita itsensä Presidents Cupiin villillä kortilla. 

Tiger ei ole pelaamassa ensi viikolla käytävää HSBC Champions -kilpailua Shanghaissa, joka on osa WGC-kiertuetta ja lasketaan kaikkiin maailman pääkiertueisiin. 

Maanantaina ennen kierrostaan Woods haki tuntumaa TaylorMaden erikoisen näköiseen putterimalliin, jossa on niin sanottu triangular neck (kiinteä kolmion mallinen kaula). Kyseistä putterimallia on aikanaan valmistanut Ahsdon Golf. 

Putterimalli ei vielä ole julkinen ja yksi vaihtoehto on, että Woods toi sitä julki tarkoituksella juuri ennen suureen levitykseen mennyttä golfkierrosta. Kenties malli tullaan julkaisemaan ensi vuoden puolella. 

Idea erikoisen kiinnityksen taustalla on se, että kiinteämpi kiinnitys tuo vakautta mailaan. Ideaa on haettu suuresta infrastruktuurista kuten silloista, joissa perustukset on usein rakennettu juuri kolmion muotoon sen muodon tuoman stabiiliuden takia. 

Saa nähdä ilmestyykö erikoisen näköinen malli muotiin ja huippupelaajien käyttöön tulevina vuosina. Tiger puttasi skins games -kierroksen normaalilla työkalullaan Scotty Cameronilla. 

Etsi luettavaa