Hyppää sisältöön

Tiger oli myöhästyä lennoltaan Dubaihin

Tiger pääsee treenaamaan uusilla raudoilla

Donald Trumpia vastustava mielenilmaus valtasi Los Angelesin lentoaseman, mikä oli estää Tiger Woodsia ehtimästä lennolleen.

Nyt on tämäkin nähty. Sen ainoan kerran kun Tiger Woods päättää valita yksityiskoneensa sijaan reittilennon, hän on missata koko koneen. Woods oli päätynyt käyttämään reittilentoa, koska siten hän pääsi Los Angelesista Dubaihin ilman välilaskua. Woods osallistuu huomenna alkavaan Dubai Desert Classiciin.

Tiger oli jäänyt kehnosti sujuneen Torrey Pinesin kisan jälkeen harjoittelemaan San Diegon alueelle, mistä hän oli aiemmin maanantaina lentänyt yksityiskoneellaan Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle. 

Woods saapui Dubaihin tiistaina kolmelta aamuyöllä.

Woods saapui Dubaihin tiistaina kolmelta aamuyöllä.

Getty Images

Matka liikelentoterminaalista kansainväliselle puolelle ei ole LAX:n kentällä valtavan pitkä, mutta Woodsin seurueella oli kierrettävänään reittiä tukkinut massiivinen mielenilmaus. Protesti oli suunnattu presidentti Donald Trumpin etnisin perustein määräämiä maahantulokieltoja vastaan ja vastaavia tapahtumia järjestettiin samaan aikaan ympäri maata.

”Olimme toisella puolen terminaalia”, Woods kertoi ESPN:lle Emirates Golf Clubin rangella. ”Näimme mihin olimme menossa, mutta emme vain päässeet sinne.”

 

Woods saapui terminaaliin vain puoli tuntia ennen lähtöaikaa, boardingin jo alettua. Sattumoisin kyseinen lento lähti kuitenkin sen verran myöhässä, että Tiikeri ehti loikata koneeseen. Hän saapui Dubaihin kolmen aikaan aamuyöllä tiistaina. 

Tiger arvioi haastattelussa, ettei ole lentänyt muulla kuin yksityiskoneellaan ainakaan kymmeneen vuoteen. Kokemuksesta päätellen seuraavaan kertaan saattaa mennä yhtä kauan.

Etsi luettavaa