Hyppää sisältöön

Tiger nousi tuloslistalla – Kärjen vauhti hidastui

Tiger onnistui viikon parhaaseen tulokseensa (70, -2), vaikka hän osui vain kolmeen väylään.

Woodsin ongelmat jatkuivat tiiltä. Kahden kierroksen aikana hän on onnistunut osumaan väylään vain kuusi kertaa. Lauantain kierroksella hän onnistui puristamaan lähipelistä lähes kaiken irti. 

Strokes Gained tilastoissa Woods keräsi neljä lyöntiä kilpailun keskiarvoon nähden chippaamisella ja puttaamisella. Hän onnistui vanhaan tyyliinsä kääntämään tulokselta 75-76 näyttäneen kierroksen tulokseksi 70. 

Pitkässä pelissä olisi vaikea kuvitella Woodsin lyövän palloa enää huonommin. Perjantaina ja lauantaina Tiger osui vain 50% griineistä ja joutui pelastamaan paria griinin ulkopuolelta 18 kertaa. Kierroksen jälkeen hän kommentoi tunteitaan lehdistölle. 

”Se ei ole draiveri, se on svingini. Tuntumani on erilainen. Minulla on vaikeuksia lyöntituntuman kanssa. Tietyt lyönnit, peruslyöntini eivät löydy ja eri tilanteisiin tarvittavat lyönnit ovat myös kateissa. Ainoa mitä on jäljellä on lähipelini ja sisuni”, Woods kertoi. 

Lyöntivaikeuksista huolimatta Woods on yhteistuloksessa -3 ja nousi parikymmentä sijaa pitäen paikkaa T39. Tärkeintä on se, että Tiger on pelannut kolmen kierrosta ilman kipua. Svingissä on vauhtia ja rytmi, ajoitus ja tuntuma ehtivät vielä löytyä kauden aikana. 

Tigerin lyönnit kolmannelta kierrokselta:

Kärkiryhmän Luke List (73), Jon Rahm (75) ja Ryan Palmer (73) pelasivat kaikki yli parin. Tämä tiivisti pakkaa kilpailun kärjessä. Kärkeen nousi Alex Noren yhden lyönnin turvin tuloksessa -11. Kolmen lyönnin sisällä kärjestä on yksitoista pelaajaa, joilla on kaikilla hyvä mahdollisuus voittoon. 

Tulospalvelu

Päivän tapahtumia:

 

Etsi luettavaa