Hyppää sisältöön

Tiger korjasi virheitä mutta karsiutui – Justin Rose kärkeen

Tiger Woods onnistui korjaamaan avauskierroksen virheitä PGA Tourilla Torrey Pinesissa. Tulos ei kuitenkaan riittänyt jatkoon.

Woods pelasi perjantaina Torrey Pinesin North kentän tulokseen par 72. Kierros sisälsi kaksi birdiä ja kaksi bogia. Yhteistulos +4 ei riittänyt cut-rajan (par) selvittämiseen. 

Perjantain kierros oli kuitenkin huomattavasti parempi kuin avauspäivä. Woods keräsi kymmenen väyläosumaa ja svingin ajoitus toimi nätisti. Torstaina väyläosumat olivat vain harvinaisuus ja epäonnistumiset selvästi räikeämpiä.

Toisen kierroksen tuulisessa kelissä Tigerin rautalyönnit eivät olleet riittävän tarkkoja luomaan varmoja birdiepaikkoja. Putteri toimi hyvin mutta upotuksia ei tullut kauempaa.

Tiger näki kehityksen positiivisena. Avauskierroksella hän piti tuloksen kasassa ennen loppureikiä ja perjantaina peli tuntui soljuvan mukavasti. Nyt huolestutti vain edessä oleva pitkä lento Dubaihin. 

Tiger myönsi, että vartalon valmistaminen peliin on aamuisin pitkä prosessi. Hyvän lämmön ylläpitäminen on etenkin haastavaa mutta Woods tunsi onnistuneen tässä, vaikka keli oli viileä. 

”Kaikkiaan tänään olin paljon parempi kuin eilen. Löin paremmin ja puttasi hyvin.”

”Loin palloa paremmin, mikä oli mukavaa. Onnistuin korjaamaan muutaman asian kentällä pelatessa, mikä on hyvä asia.”

”Tarvitsen lisää kierroksia vyön alle ja enemmän peliaikaa.”

”Kuten kaikki pelaajat, haluan olla valmis huhtikuun ensimmäisellä viikolla (Masters). On ikävää, että en selvittänyt cutia mutta minulla on heti edessä seuraava viikko.”

GettyImages

Tigerin svingimuutokset perjantaina liittyivät alkuasentoon. Hän kertoi, että caddie Joe LaCava onnistui auttamaan ja pitämään svingiä silmällä vaikka pelaaminen on molemmille vielä ruosteista. 

Tärkeintä on kuitenkin se, että Woodsin selkä näyttää kestäneen viikon pelit. Tiger ei aristellut selkäänsä missään vaiheessa ja sanoi tuntevansa olon vahvemmaksi kuin kuukausi sitten Bahamalla (Hero World Challenge). 

Myös Woodsin pelikaverit Jason Day (73-74) ja Dustin Johnson (72-74) missasivat cutin perjantaina. Tiger päihitti molemmat kahdella lyönnillä toisella kierroksella. 

Kilpailun kärjessä pelaa Justin Rose (-8). Toista sijaa tuloksessa -7 jakavat viime viikolla 59 pelannut kanadalainen Adam Hadwin, sekä Brandt Snedeker

Leaderboard

Etsi luettavaa