Hyppää sisältöön

Tiger julkaisi kuvan parhaasta kaveristaan: ”Kenttä tulee kuntoon minua nopeammin”

Tiger Woodsille Riviera Country Clubin PGA Touriin kisa on tuottanut kentällä pettymyksiä ja kulisseissa hänen elämänsä traagisimman onnettomuuden. Oikealla 2021 kisan voittaja Max Homa

Tasan kaksi kuukautta auto-onnettomuutensa jälkeen Tiger Woods kertoi instagramissa tärkeimmät kuulumisensa

Tiger Woods kuvautti itsensä ja koiransa (Bugs) kotinsa takapihalla sijaitsevalla harjoitusalueella.

”Kenttä tulee minua nopeammin kuntoon. On upeaa, kun toipumisaikana seurana on miehen paras ystävä”, Woods kirjoitti  instragramissa julkaistuun viestiinsä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Tiger Woods (@tigerwoods) jakama julkaisu

Woods pystynee tekemään erittäin rajoitetusti fysiikkaan liittyviä harjoitteita.
Tuskin saamme kuitenkaan julkisuudessa lähitulevaisuudessa kuulla häneltä tarkempia ulostuloja harjoittelun käynnistymisestä, tai julistuksia kentälle paluun ajankohdasta.

Hyvin valitettava sattuma  onnettomuuteen liitteyen on se, että Woods pelasi ensimmäisen kerran PGA Touria Riviera Country Clubilla 16-vuotiaana vuonna 1992.
Kentästä muodostui Woodsille ennätyksellisen painajajaismainen, sillä hän ei ole sillä koskaan voittanut, vaikka osallistumiskertoja on toistakymmentä.

Helmikuun toisella puoliskolla Woods oli Riviera Country Clubin kisassa isäntänä. Kisan jälkeisenä tiistaina hän ajoi kilpailun pääsponsorin (Genesis) autolla hurjaaa yinopeutta tieltä ulos seurauksin, jotka saattavat jopa päättää ainutlaatuisen uran. 

Etsi luettavaa