Hyppää sisältöön

Tiger ja muut vaikeuksissa tuulisessa kelissä – Woodsin lyönnit kolmannelta kierrokselta

Vaikeat lipunpaikat ja tuulinen keli käänsivät tulostason Albanyn kentällä. Hero World Challengen kolmannella kierroksella kukaan ei rikkonut 70 lyöntiä.

Tiger Woods kompasteli hieman etuysillä ja päivän tulokseksi lipsahti 75, +3. Yhteistuloksessa -4 hän putosi kilpailun sijalle T10. 

Vaikka tulosta ei tullut toivotulla tavalla Woods oli hyvin optimistinen pelinsä tasosta. Lauantaina usea hyvä lyönti ei vain päätynyt oikeaan paikkaan ja peli lipsui myös lähipelissä. Woods oli jo kierrostaan viisi yli parin mutta pelasi viimeiset viisi reikää kaksi alle parin. 

Lauantain ongelmana oli jälleen par vitoset, jotka Woods pelasi kaksi yli parin. Tiger puhui kierroksen jälkeen useista pienistä virhearvioinneista, jotka voivat helposti rokottaa tulostasoa. Kaikkiaan hän on kuitenkin hyvin tyytyväinen peliinsä. 

”Olen hyvin onnellinen, että olen lyönyt palloa näin hyvin. Tuntuma putterilla on hyvä ja olen onnistunut työstämään lyöntejä.” 

Woods paljasti pelin kulkeneen mukavasti jo harjoituksissa Floridassa. Hän kuitenkin myönsi, että tuloksen tekeminen neljän kierroksen kilpailussa on hieman haastavampaa.

Kilpailua johtaa edelleen Charley Hoffman (-14), joka onnistui kasvattamaan johtoaan kolmannen kierroksen tuloksella 70, -2. Toista sijaa jakavat Justin Rose ja Jordan Spieth tuloksessa -9. 

Leaderboard

Tigerin lyönnit kolmannelta kierrokselta:

Etsi luettavaa