Hyppää sisältöön

Tiger iski jälleen – Genesis Openin viimeinen kierros ilmaisena televisiosta

Tiger Woods on nousemassa voittokamppailuun Los Angelesissa

Tiger Woods teki jo kolmannen kierroksen toisen eaglen Riviera Country Clubin 1.väylälle. Kahden eaglen ja kolmen birdien myötä Woods on noussut cut-rajalta jo kilpailussa kuudennelle sijalle.

Tiger Woods pääsi viimeisenä pelaajana jatkoon PGA Tourin legendaarisessa Genesis Openissa. Aiemmin ja edelleen toisella nimellään Los Angeles Openina tunnetussa kilpailussa 43-vuotias Tiger teki ensiesiintymisensä jo 16-vuotiaana amatöörinä. 

Woods on kaventanut eroa kisaa johtavaan Justin Thomasiin jo viidellä lyönnillä. Thomas on toki pelannut vasta viisi reikää kolmatta kierrostaan. 

Tigerin ensimmäinen eagle tuli eilisen puolella kun hän lähti kolmanteen kierrokseen takaysiltä tehden viisi kolmosta peräkkäin. Väylän 11 eagle nosti kovan buumin lauantai-iltana, mutta onko Woodsin aika loppumassa kesken? 

Kilpailu on nähtävissä CMore Sport 2 -kanavalta, joka on myös ilmaiseksi katsottavissa tämän viikonlopun ajan kuten myös Viasatin kanavat. Voit katsoa kaikkia alla mainittuja kanavia maksutta Telia TV digiboksilla, kaapeli-TV:ssä ja maksuttomalla Telia TV sovelluksella.

Viimeinen kierros olisi tarkoitus saada maaliin aikataulussa ennen auringonlaskua. Alla Woodsin kolmannen kierroksen toinen eagle: 

Etsi luettavaa