Hyppää sisältöön

Tiger hakee korkeampia kaaria tänään käynnistyvässä Valspar Championshipissa

Tiger Woods sanoo tarvitsevansa paljon kisakierroksia huippukunnon löytämiseen

Tiger Woods on todenteolla aloittanut valmistautumisensa US Mastersiin. Woods aikoo pelata seuraavat kaksi viikkoa peräkkäin. Tällä viikolla Woods hakee korkeampia lentokaaria Valspar Championshipissa.

Tiger Woods, Jordan Spieth ja Henrik Stenson pelaavat ensimmäiset kaksi kierrosta samassa ryhmässä Valspar Championshipissa Innisbrookin kentällä. Kaksi viikkoa sitten Woods pelasi loistavasti PGA Nationalin tuulisissa olosuhteissa Honda Classicissa sijoittuen lopulta 12:nneksi. 

”Honda Classicissa palloa piti pelata todella matalana tuulen takia. Olen sen jälkeen keskittynyt saamaan taas korkeutta lisää lyönteihini. Tällä viikolla knock down -tyylisiä lyöntejä ei varmasti ole luvassa yhtä paljoa”, Woods kertoi kisan alla. 

Innisbrookin kentällä Tiger uskoo, että lyöntivalikoima pitää olla monipuolinen. 

”Täällä saa kääntää palloa molempiin suuntiin ja kenttä vaatii paljon pallon sheippaamista. Moni on huomannut ja sanonut, että pelini on vielä epätasaista ja epävarmaa. Se on ihan totta, olen pelannut vasta kymmenen kisakierrosta tämän vuoden aikana. Mitä enemmän saan kierroksia alle, sitä varmemmaksi asiat tulevat muuttumaan”, Woods spekuloi. 

Tiger oli tyytyväinen harjoituspäivänsä antiin. 

”Peli tuntui hyvältä, sain lyötyä paljon erilaisia lyöntejä. Tässä tuulessa lyöntien täytyy olla teräviä, jotta voi menestyä”, Woods kertoili kisan alla. 

 

 

Etsi luettavaa