Hyppää sisältöön

Tiger aloitti kilpailun par-tuloksella

Tiger Woodsin avauskierros oli lievästi optimistinen. Tulos 72 on hyvin lähellä kilpailun keskikastia (T84), kun cut-rajan voidaan olettaa sijoittuvan tulokseen -1 tai -2.

Kierroksen jälkeen Tiger Woods oli hyvillä mielin. ”Oli hauskaa kilpailla jälleen ja minulla oli hyvä ryhmä.”

Huomiselle tarvittavat säädöt koskevat rautalyöntejä. 

”Minun on lyötävä rautoja paremmin kuin tänään. En lyönyt palloa kovin lähelle, enkä antanut itselleni monia (birdie) paikkoja”, Woods sanoi. ”Huomenna toivottavasti draivaan hieman paremmin ja lyön rautani paljon lähemmäksi.”

Woodsin rautapeli alkoi jo löytyä torstain takaysillä, kun Woods löi pallon kahdesti aivan lipun juureen väylillä 10 ja 16. Takaysillä ongelmia oli vain par-viitosilla, Woodsin missatessa väylän molemmilla. Raffista ja bunkkerista Tiger ei päässyt tekemään helppoja birdieitä, kun kakkoslyönnit jäivät kauas griinistä. Lyhyenä pelattu par 5 kolmastoista kääntyi birdiestä bogiksi huonon draivin ja kehnon lähestymisen seurauksena. 

Woods ei päässyt esittelemään puttitaitojaan vielä torstaina. Silti pidempien puttien pituuskontrolli oli hyvä, ja putterin tuntuma näytti löytyneen helposti. Myös lähipeli oli varman näköistä. 

Tigerille tyypillisesti mailan liike jäi vartalon nopeudesta jälkeen kehnoissa lyönneissä. Takaysillä Woods sääti svingiään hieman lyhyemmäksi ja sai liikkeen rytmistä uudestaan kiinni. 

Vahvempi lopetus antaa toivoa perjantaille. Cutin selvittäminen olisi edelleen hyvä saavutus. 

Perjantaina Tigerin edessä on uudistettu ja entistä vaikeampi North Course. Uudet kovat griinit vaativat loistavia rautalyöntejä mutta palkitsevat hyvät lyönnit loistavilla puttipinnoilla. 

Tigerin lyönnit avauskierrokselta:

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa