Hyppää sisältöön

Teatterimies golfkentän toimitusjohtajaksi – Rauma Golfin vetäjä vaihtuu

Rauma Golf tunnetaan myös Pomppusten kenttä -nimellä.

Rauma Golfin uusi toimitusjohtaja on Pekka Laasonen. Hän aloittaa uudessa työssään heinäkuun alussa.

Rauma Golfin toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kuopiolainen Pekka Laasonen, joka työskentelee kulttuuri- ja viestintäalan yrittäjänä. Sitä ennen hän on toiminut pitkään teatterinjohtajana eri puolella Suomea.

Teatterialalla hän työskenteli viimeksi työskenteli Kuopion kaupunginjohtajana, josta hän siirtyi johtamaan vuonna 2019 Matkailukeskus Kuopion Saana Oy:tä ennen ryhtymistään yrittäjäksi.

Länsi-Suomen mukaan Laasonen on innokas golfari, joka pelaa singel-tasoituksella. Laasonen aloittaa työssään 5. heinäkuuta.

Rauma Golfin entinen toimitusjohtaja Joni Ylen aloitti Rauma Golfin vetäjänä marraskuussa 2017.

”Toimitus- ja toiminnanjohtajan valintaryhmä määritti tarkasti, mitä valittavalta henkilöltä halutaan. Useiden erittäin hyvien kandidaattien joukosta koimme Pekan täyttävän asetetut kriteerit parhaiten. Hän on osoittanut kykynsä johtajana, erinomaisena verkostoitujana sekä uudenlaisten toimintamallien luojana aikaisemmissa, vaativissa työtehtävissään. Pekalla on näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä ja valmiit kontaktit niin valtakunnallisiin yhteistyökumppaneihin kuin Golfliittoonkin”, Golfrauma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Rami Sainio sanoo.

Rauma Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Pomppusten alueella, noin 2,5 kilometrin päässä Rauman keskustasta.

Etsi luettavaa