Hyppää sisältöön

Tawast Golf palaa vanhaan – palkkasi oman kenttämestarin

Tawast Golfin kenttämestarina toimii jatkossa Mika Uutela.

Tawast Golf ulkoisti täksi kaudeksi kentänhoitonsa Linna Golfille. Kokeili päättyi melko lyhyeen, sillä sopimus puretaan elokuun lopussa.

Hämeenlinnassa sijaitseva Tawast Golf on purkanut kentänhoitosopimuksensa lähistöllä sijaitsevan Linna Golfin kanssa. Ulkoistuksesta tuli lyhyt kokeilu, sillä se aloitettiin tällä kaudella.

Sopimuksen purkaminen tarkoittaa sitä, että Tawast Golf palkkaa itselleen uuden kenttänmestarin. Hän on hämeenlinnalainen Mika Uutela, 39, joka tulee Tawastiin Alastaro Golfista. Uutela on aiemmin työskennellyt myös Linna Golfin apulaiskenttämestarina ja ollut rakentamassa Espoossa sijaitsevaa Tapiola Golfia.

Tawast Golfin verkkosivuillaan julkaiseman tiedotteen perusteella syyt vaihtamiseen johtuvat Tawast Golfin huonosta alkukauden kunnosta tällä kaudella.

”Kentänhoidossa on ollut varsin paljon haasteita alkukesän aikana ja yhtiön hallitus tiedotti kentänhoidon ongelmista kesäkuun lopussa. Tiedotteen yhteydessä pyydettiin lisäksi kirjallista palautetta kentänhoidosta. Palautetta tuli runsaasti ja suurin osa epäkohdista on saatu korjattua. Heinäkuussa kenttä on ollut hienossa kunnossa ja nyt saatu on palaute on ollut positiivista”, Tawastin kotisivuilla kerrotaan.

Seuraavaksi Tawast Golfilla on edessä kenttähenkilökunnan palkkaaminen. 

Linna Golf vastaa edelleen Hattula Golfin kenttien hoitamisesta. Molempien kenttien kenttämestarina toimii Markku Leskinen.

 

 

Etsi luettavaa