Hyppää sisältöön

Tasainen Koivu pelaa vahvaa kauden avausta

Kim Koivu lähtee European Tourin kauteen kolminkertaisena Challenge Tour -kisan voittajana

Kim Koivu jatkoi valitsemallaan tiellä alittaen Hong Kongissa parin kolmannen kerran peräkkäin. Todellinen superkierros odottaa vielä itseään, mutta avauskisassa peli on kulkenut vakuuttavasti.

European Tourin avauskilpailu Honma Hong Kong Open on sujunut Kim Koivun (-5) osalta vahvasti. Kierrostulokset 70-68-70 (-5) ovat olleet tasainen sarja, joka oikeuttaa sijaan 20 ennen viimeistä kierrosta. 

Koivun ensimmäinen ja kolmas kierros ovat olleet käytännössä identtisiä. Molemmat ovat pitäneet sisällään kolme birdietä ja kaksi bogia. Keskimmäisellä kierroksella birdie-hana valutti kuusi birdietä. 

Kisan ylivoimaisessa johdossa jatkaa Aaron Rai (-16). Tarkkoja avauksia laukova Rai on pelannut muilta jalat alta. Hän on peräti kuuden lyönnin johtoasema ennen kolmannen kierroksen viimeistä reikää. Rai teki kilpailun ensimmäisen boginsa kolmannen kierroksen yhdeksännellä reiällä. Kauden ensimmiset 44 reikää menivät ilman bogia. 

Sunnuntaina Kim Koivun osalta hyvä tavoite lienee nousta kympin sakkiin kauden avauksessa. Kahden lyönnin päässä siintää yhdeksäs sija, kakkossijaan on matkaa viisi lyöntiä.

Toista sijaa jakavat nälkäiset englantilaiset Tommy Fleetwood ja Matt Fitzpatrick tuloksessa -10. Sergio Garcia on mukana jakamassa neljättä sijaa tuloksellaan -9.

Etsi luettavaa