Hyppää sisältöön

Tartu ensi kesän kuumimpiin pelitarjouksiin jo nyt

Auringon sulattaessa lumikinoksia on hyvä aika suunnata katse kohti tulevaa golfkesää 2021.

Kylmimmät talvipakkaset ovat taittuneet, ja auringon lämpö sulattaa lumikinoksia kovaa vauhtia. Räystäistä tippuvat vesipisarat ja lumen alta pilkottava asfaltti ovat selviä merkkejä keväästä.  Kulunut talvi on ollut golffareillekin poikkeuksellinen. Kylmät ja pimeät kuukaudet on vietetty Suomessa ja kaipuu viheriöille on kovempi kuin pitkiin aikoihin. Nyt onkin hyvä aika suunnata katse kohti golfkesää 2021. GoGolfin mahtavat messutarjoukset ovat nimittäin täällä! 

Kiinnostaako sinua pelata kuukausimaksulla usealla eri kentällä parhaaseen mahdolliseen hintaan? Entä kesäretki mökin lähellä sijaitsevalle vieraskentälle tai kotimaan matkailukohteena Lappi? GoGolfin messutarjouksista löydät juuri sinulle sopivat, edulliset ja ikimuistoiset golfelämykset tulevalle kesälle.

Edullisella kuukausimaksulla Hirsalaan

GoGolfin tavoitteena on luoda ja tarjota golffareille vaihtoehtoisia tapoja pelata ja harrastaa golfia. GoGolf Play -tuotteella pelaaja ostaa edullisen kuukausimaksullisen golftuotteen ja on tällöin oikeutettu pelaamaan eri kentillä. GoGolf Play Hirsala Edition on uusin lisä tähän perheeseen ja messutarjouksista ehdottomasti yksi houkuttelevimmista. Hirsala Edition -pelioikeuden omaavalla on valinnanvaraa kentän suhteen, sillä pakettiin kuuluu rajaton pelioikeus Hirsala Golfin lisäksi myös Peuramaalle, Hills by GoGolfiin, Kurk Golfiin, GoGolf Isosaareen sekä Hirvensalo Golfiin. Loistavasta kunnostaan tunnetusta Hirsala Golfista löytyy myös Suomen parhaaksi golfravintolaksi valittu Ravintola Vista.

Tämä paketti maksaa 129 euroa kuukaudessa (12kk sopimuskausi) tai vaihtoehtoisesti kertamaksulla 1520 euroa

GoGolf Play Hirsala Edition tuotetta on myynnissä 100 kpl rajoitettu erä. 

Mökkimatkalla kesäretki Koskigolfiin

Kymijoen varrella sijaitsevan Koskigolfin kentällä pelaat yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa vain 69 eurolla. Tämä kaunis kenttä antaa pelaajalle draivitilaa leveillä väylillään, mutta tarjoaa haastetta lähipeliin pienikokoisten viheriöiden ansiosta. Koskigolfin ystävällinen henkilökunta toivottaa vieraspelaajat lämpimästi tervetulleeksi kesäreissulle Eerolan golfkeskukseen, olet sitten matkalla mökille tai muuten vain tutustumassa kaakon kulman golfkenttiin.
 

Koski-Golf green fee x 69,00 € (norm. 100 €)

Yöttömän yön golfloma Levillä kahdelle

Lähde kokemaan maailman kaunein luonto ja eksoottinen golfloma Leville. Ounasjoen ja Levitunturin välimaastoon sijoittuvassa Levi Golfissa pääset nauttimaan yöttömästä yöstä ja upeasta Levi Golfin kentästä. Kenttä on mielenkiintoinen ja vaihteleva, ja suunnattu erityisesti klubipelaajille. Paikalliset golffarit muistuttavat kiinnittämään erityistä huomiota golfkentällä liikkuviin, useimmiten hiekkaesteissä loikoileviin pelikavereihin – poroihin, jotka ovat takuuvarma nähtävyys Levi Golfissa. Kahden vuorokauden golfloma kahdelle henkilölle on ikimuistoinen elämys ja kustantaa vain 150 euroa. Majoituspaikkana toimii Levin eturinteen paraatipaikalla sijaitseva Hotel Levi Panorama.

Levi Golf 2 vrk:n yöttömän yön golfloma kahdelle 150 € (norm. 250,00 €)
 

Golfloma Tahkolla neljälle henkilölle

Aktiivinen kesälomareissu Savon suunnalla upeassa Tahko Golden Resortissa on täydellinen loma neljälle golfarille. Nilsiän monipuolinen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden pelata golfia kahdella eri kentällä ja nauttia Tahkovuoren kauniista maisemista.Tarjous sisältää kahden yön majoituksen neljälle henkilölle tasokkaassa Golden Resort -paritalohuvilassa sekä green feet kahdeksi päiväksi koko porukalle hintaan 650 euroa. Paritalohuvila sijaitsee Lake & Forest -kentän laidalla.  Kokoa yhteen perhe, kaksi pariskuntaa tai kaveriporukka – tämä tarjous on juuri teille. 

Tahko Golden Resort 2 vrk:n golfloma neljälle 650,00 € (norm. 750€)

Muita houkuttelevia green fee -tarjouksia ovat muun muassa:

–   Tawast Golf green fee – 35 €

–   Espoo Ringside Golf green fee kahdelle – 79 €

–   Kullo Golf green fee kahdelle sis. golfauton – 89 €

–   Linna Golf green fee kahdelle – 139 €

–   Hills by GoGolf green fee kahdelle sis. golfauton – 79 €

–   Paltamo Golf 2x green fee – 65 €

Katso kaikki messutarjoukset uudistuneesta verkkokaupastamme.

Jos auringonvalo herättää sinussakin keväisen siivousinnostuksen, nyt on aika pyyhkiä pölyt erityisesti golfmailoista ja varata kesän golfreissu. Olet sen ansainnut!

Etsi luettavaa