Hyppää sisältöön

Tapiolassa konsertoidaan jälleen kesällä 2019

Tapiola Golfissa kuullaan livemusiikkia taas elokuussa

Tapiola Golf pyrkii luomaan entistä parempaa jalansijaa pääkaupunkiseudun konserttimarkkinoilla. Ensi kesän Tagi on Popissa esiintyy muun muassa Juha Tapio.

Tapiolan Golfkeskus TAGi avaa jälleen ovensa kaikille kotimaisen popmusiikin ystäville!

TAGi on POP järjestetään Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa lauantaina 17. elokuuta. Liput tapahtumaan tulivat myyntiin perjantaina 21.12.2018 osoitteessa lippu. VIP-paketit tulevat myyntiin tammikuussa 2019 tapahtuman omien www-sivujen kautta. Tapahtuman alaikäraja on K18.

TAGi on POP –kesäkonsertti on tyylikäs, piknik-henkinen konsertti, jossa esiintyy tunnettuja kotimaisia pop-artisteja. Tapahtuman juontaa Sami Kuronen ja ensimmäisenä artistina on julkaistu Juha Tapio. Lisää artisteja julkaistaan vuoden 2019 alussa.

Tapiolan Golfkeskus TAGi avattiin Tapiola Golfin yhteyteen kesäkuussa 2016. Keskeisen sijainnin vuoksi golfkeskus on suunniteltu alun alkaenkin tapahtuma- ja elämyskeskukseksi, mihin keskuksen rakennukset ja ulkoalueet tarjoavat erinomaiset puitteet. Tapiola Golfin range muodostaa suojaisan puoliavoimen atriumin, jossa luontevana katsomona on rangenurmikon lisäksi lyöntikatos ja klubitalon terassi. Nämä ovat osittain katettua yleisötilaa.

TAGi sijaitsee erilaisia tapahtumia ajatellen mainiolla paikalla myös kulkuyhteyksien kannalta, vain muutaman minuutin päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Upea klubitalo, kauniisti viheriöivä golfkenttä ja sitä ympäröivä puistoalue muodostavat täydellisen kokonaisuuden myös kesäkonsertin järjestämiseen. TAGi:n klubiravintolan valtavalla terassilla ja sisätiloissa järjestetään konsertin jälkeen myös tapahtuman jatkobileet.

Tapiolassa toivotaan, että TAGi on POP -konsertista muodostuu pysyvä osa pääkaupunkiseudun konserttikesää ja että tapahtuma uurtaa uraa myös muille konsertti- ja viihdetapahtumille Espoossa.

Liput tapahtumaan maksavat 49 euroa ennakkoon ja 54 euroa ovelta. 

Lähde: Tiedote

Etsi luettavaa