Hyppää sisältöön

Tapiola Golf räväytti: paikkaa alastulojälkiä – voit voittaa tonnin matkalahjakortin

Pallon alastulojälkien paikkaamisesta palkitaan Tapiola Golfissa.

Tapiola Golfissa on lisätty tuloskorttiin viides sarake alastulojälkien paikkausta varten. Kaikkien yli 20 alastulojälkeä kierroksen aikana korjaavien kesken arvotaan 1 000 euron matkalahjakortti kauden päätteeksi.

Paikkaamattomat alastulojäljet ovat monen golfkentän riesa. Monilla kentillä pelaajia ohjeistetaan, vaaditaan ja käskytetään, mutta Tapiola Golfissa on nyt valittu toinen tie.

Se palkitsee kaikki yli 20 alastulojälkeä paikkaavat pelaajat bägilätkällä. Lisäksi kauden päätteeksi eli lokakuun jälkeen kaikkien bägilätkän ansainneiden kesken arvotaan tuhannen euron arvoinen matkalahjakortti.

Idean isä Ossi Malinen kertoi asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Golfpisteelle, että torumalla tilanne ei tunnu paranevan, mutta hän uskoo, että positiivisuuden kautta pelaajat saadaan innostumaan aiempaa paremmin alastulojälkien paikkaamisesta.

20 alastulojäljen paikkaaminen viheriöltä ei ole vaikea tehtävä, vaikka itse ei osuisi ihan joka kerran edes viheriöön. Iltakierroksilla saattaa joskus olla niin, että yhtä monta paikkaamatonta jälkeä voi löytyä yhdeltä viheriöltä.

Näin Tapiola Golfin kisa toimii:

  • Merkkaa korjattujen alastulojälkien määrä tuloskortin sarakkeeseen.
  • Allekirjoita kortti ja palauta caddiemasterille.
  • Jokainen kortin palauttanut saa bägilätkän ja osallistuu arvontaan (yksi bägilätkä per pelaaja)
  • Bägilätkän ansainneiden kesken arvotaan Ongolfin matkalahjakortti, arvo 1 000 euroa.

Etsi luettavaa