Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkasen peli kulki myös perjantaina Italian Openissa

Perjantaina Italiassa pelattiin sateisessa säässä

Tapio Pulkkanen jatkoi hyviä esityksiään Italiassa pelattavassa European Tourin kilpailussa.

Tapio Pulkkanen jatkoi perjantaina vahvoja otteitaan Italian Openissa. 30-vuotias suomalainen pelasi toisen kierroksen neljä alle parin ja nousi kahden kierroksen jälkeen yhteistulokseen yhdeksän alle parin.

Toisella kierroksella Pulkkanen aloitti sekä etu- että takaysin bogilla ja lopetti ne birdieen. Lisäksi hän teki kaksi birdieä kummankin ysin ensimmäisen neljän reiän aikana.

”Tänään ei ollut pitkä lyönti ihan yhtä tarkkaa kuin eilen, mutta puttaamalla pidin itseni hyvin pelissä mukana. Vähän täytyy hakea lyöntiä harjoitusalueella ja tykittäen viikonloppuun”, Pulkkanen viestitti Italiasta GoGolfille.

Hyvin sujuneen toisen kierroksen ansiosta Pulkkanen jakaa iltapäivällä viiden aikaan kuudetta sijaa. Tänään tulostaso ei vaikuttaisi olevan aivan yhtä kova kuin eilen, joten hän saattaa parantaa sijoitustaan eilisestä, kun kaikki pelaajat ehtivät pelata toisen kierroksen loppuun. Avauskierroksen jälkeen Pulkkanen jakoi 16:ta sijaa.

Kun eilen olosuhteet Italiassa olivat ihanteelliset tuloksentekemiselle, tänään vettä on tihkuttanut taivaalta lähes koko päivän ajan.

Kilpailua johtaa englantilainen Laurie Canter, joka piti eilen Chervó Golf Clubin kenttää lähes pilkkanaan. Canter pelasi ensimmäisen kierroksen 12 alle parin. Tänään hän oli yhdeksän reiän jälkeen kierrosta neljä alle parin. Kisan ensimmäinen bogi syntyi yhdennelletoista reiälle.

Ensimmäistä ET-voittoa jahtaavalla Canterilla on nyt yhden lyönnin johto, sillä Canterin maanmies Ross McGowan on on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -14 (66-64).

Tapio Pulkkanen edustaa tällä viikolla ainoana pelaajana Suomea. Pulkkasen paras sijoitus tänä vuonna tammikuulta, jolloin hän sijoittui 15:nneksi Etelä-Afrikassa pelatussa kilpailussa.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa