Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkaselta vaaditaan venymistä Qatarissa – Kalle Samooja starttaa 10.30

Tapio Pulkkanen tarvitsee perjantaina kovan tuloksen päästäkseen jatkoon

Hattu-Tapio (75,+4) tarvitsee perjantain aamukierroksella reilusti parin alittavan tuloksen päästäkseen jatkoon. Kalle Samooja (65,-6) jakoi avauspäivän jälkeen toista sijaa

Education Golf Clubilla Dohassa pelattavassa ET:n kisassa tuloskortit olivat torstaina tavanomaista värikkäämpiä, haitari tulosten osalta leveä 64-82 lyöntiä.

Tapio Pulkkasen sijoitus oli 144:n pelaajan joukossa 123:s, eroa cut-rajalle peräti viisi lyöntiä.  Asetelma jatkoonpääsyn osalta on hyvin vaikea, mutta ei mahdoton.

Tauluun pitäisi kuitenkin iskeä avauspäivää jopa kymmeenen lyöntiä parempi tulos.

Vähempikin voi rittää, mutta mikäli tulostaso pysyy torstain tasolla, tulos 66, viisi alle parin on lähellä sitä, joka toisi paikan kahdelle viimeiselle kierrokselle.

Kauden kolmessa ensimmäisessä kisassaan kotkalainen on pelannut kahdeksan kierrostaan tulosten 70-75 väliin, joten nyt tarvittaisiin iso onnistuminen.

Pulkkanen teki toisella kierroksella neljällä ensimmäisellä  parit.

Torstaina upeasti pelannut Kalle Samooja kiertää perjantaina iltapäivän kuumuudessa ja tuulessa, joiden yhteistvaikutus on läkähdyttävä. 

Hän lähtee kierrokselleen 10.30 Suomen aikaa. Turkulaisella on edellisvuodelta  hyvä tuntuma tuloksentekoon (3.) Qatarin kisassa. 

Varsin maukas porkkana on tarjolla mahdollisen voiton seurauksena.

Samooja nousisi nykyiseltä (126.) maailmanlistan sijalta  arviolta sijoille 65-67, josta aukeaisi 99 prosentin varmuudella paikka 24.3. Teksasissa käynnistyvään WGC.:n reikäpelikisaan.

Viaplay ja V Sport Golf näyttävät perjantain tapahtumat suorina lähetyksinä kello 10.30-16.00

Tulosseuranta, Qatar Masters

Etsi luettavaa