Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkaselta odotetaan finaalipäiviltä huippukierroksia

Tapio Pulkkanen on sijalla 40 Foshan Openissa

Tapio Pulkkanen sekä Roope Kakko selvisivät jatkoon Ranskassa pelatussa Challenge Tourin osakilpailussa. Molemmilta vaaditaan kuitenkin par-tuloksen alittavia kierroksia.

Tapio Pulkkasen tasaiset kierrostulokset 71-71 kahdelta päivältä riittivät jatkoonmenoon Ranskan Lumbresissa pelatussa Challenge Tourin osakilpailussa. Pulkkanen on yhteistuloksessa par.

Pulkkanen on saanut molempina päivinä birdie-hanoja auki, mutta vastaavasti bogey´jakin on tullut aivan liikaa. 

Toinen suomalainen jatkoonmenijä oli lyönnin Pulkkasta heikommin pelannut Roope Kakko, jonka kierrostulokset 71-72 jättävät niin ikään toivomisen varaa kahdelle jälkimmäiselle päivälle.

 Kakon toisen päivän alku oli lupauksia herättävä, mutta takalenkillä reiällä 12 tullut tuplabogey romutti haaveet hyvästä kierroksesta.

Suomalaisten onneksi kärki ei ole ehtinyt vielä karkaamaan, sillä kilpailun johdossa keikkuvat belgialainen Christopher Mivis sekä isäntämaan Thomas Linard, jotka ovat tuloksessa kuusi alle parin.

Hyvistä kierrostuloksistaan (67-69) Mivis saa kiittää pitkälti tulikuumaa putteriaan.

”Paras osa peliäni oli ehdottomasti puttaaminen. Asetin itselleni tavoitteen ennen kilpailun alkua, etten sorru kolmen putin viheriöihin. Toistaiseksi se on pitänyt. Toivottavasti se pitää vielä kaksi päivää”, 28-vuotias belgialainen kertasi.

 

Tulosseuranta

Etsi luettavaa