Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkasella takaportti avoinna ET:n finaalikisaan!

Tapio Pulkkanen kuuluu European Tourille myös vuonna 2019

Tapio Pulkkanen oli itsekin uskossa, että kausi 2018 päättyi Valderraman toiseen kierrokseen. Kymen Golfin edustaja täytti tavoitteensa, jonka itselleen asetti, mutta kausi ei välttämättä ole sittenkään vielä pelattu.

Tapio Pulkkanen sijoittui European Tourin runkosarjassa sijalle 92. Helpotuksesta päästiin huokaisemaan lopulta Dunhill Links Championshipin sunnuntain jälkeen kun Pulkkanen varmisti neljännellä sijallaan pelioikeuden kaudelle 2019. 

Pulkkanen missasi cutin runkosarjan viimeisessä osakilpailussa, mutta tavoite oli silti saavutettu. Ennen kauden alkua Tapsa kertoi tavoitteeksi säilyttää pelioikeus rahalistan kautta. Näin ollen ensi kaudella Pulkkanen pelaa vielä vahvemmalla kategorialla kuin Challenge Tourin voittajana. 

European Tourin ohjelmistossa on tällä viikolla WGC-osakilpailu Shanghaissa. Ensi viikolla pelataan Turkish Airlines Open, joka on ensimmäinen kolmesta finaalikisasta. Turkkia seuraa Nedbank Challenge Etelä-Afrikassa ja viimeinen kisa on Dubaissa käytävä finaali 60 parhaalle pelaajalle. 

Pulkkasen nimi löytyy ilmoittautujalistalta Turkin osakilpailuun. 92:s sija saattaa hyvin riittää pelipaikkaan ensi viikon kilpailuun. Kun kisan alkuun on viikko aikaa, löytyy helsinkiläistynyt Pulkkanen kolmannelta varasijalta. 

Lentoja Belekiin ei ole vielä kuitenkaan varattu, vaan Pulkkanen seurailee tilannetta. 

”Odottelen tässä vielä listalla nousua. Varmaan jos maanantaina ensimmäinen tai toinen varalla niin sitten menen paikanpäälle”, Pulkkanen viestitti tilannetietoa. 

Mikko Korhonen on varmasti mukana kaikissa kauden kolmessa finaalikisassa. Mikko Ilosenkin nimi löytyy Turkin listalta. Ilosen sijoitus jonotuslistalla on tässä vaiheessa yhdeksäs. 

Turkin osakilpailussa on jaossa peräti seitsemän miljoonaa dollaria palkintorahaa. 

Etsi luettavaa